I sidste uge tog VORES HOLD hul på Herre Håndbold Ligaen 20/21. I morgen kan vi endelig byde velkommen til håndbold på hjemmebane igen, når Fredericia HK gæster Ceres Arena i 2. spillerunde kl. 18.30.

Det blev dog desværre ikke den start på sæsonen, som vi havde drømt om. Skanderborg forsvarede deres hjemmebane godt og beholdte de to point i Fælledhallen efter 60 minutters spil og en stilling på 30-25.

Med fra kampen tager vi dog flere gode elementer, blandt andet en holdånd der ikke knækkede, da Skanderborg pressede på. August Wiger viste også gode takter, hvor der også faldt rosende ord af fra Bent Nygaard. Der var dog for store huller i forsvaret, og spillerne var for langsomme til at komme på plads, når Skanderborgs kontrafase kom drønende.

Nu er fokus rettet imod morgendagens kamp, hvor VORES HOLD går benhårdt efter at sætte de to første point ind på kontoen. Lige så ivrige efter point er Fredericia HK, der selv led første nederlag mod Bjerringbro-Silkeborg i en målfest, der endte 39-34 til Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Nytilkomne Nicolaj Nørager har allerede i Fredericia HKs første kamp vist sig som en farlig modstander. Heller ikke Kristian Stoklund har taget skade af corona-pausen og endte som topscorer med 11 mål i første kamp.

Sidste kamp i Ceres Arena spillede vi d. 9 marts mod Ribe-Esbjerg HH uden tilskuere. I morgen bliver det heldigvis ikke for tomme tilskuerpladser, da vi må åbne for 500 mennesker, når vi igen byder velkommen, i hvad vi selv synes, er Danmarks dejligste arena. De 500 som vi byder indenfor består af sæsonkortholdere og sponsorer, som støttede os med gentegninger, der det så værst ud. Derfor har vi valgt at prioritere sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, hvorfor der ikke er sat almindelige billetter til salg til morgendagens kamp.

Vi livestreamer ikke fra kampen, men opdaterer på vores sociale medier, hvor du kan følge med. Du kan som altid også følge kampen på tophåndbold.

Det ser heldigvis ud til, at vi snart kan åbne dørene for flere tilskuere. Regeringen indgik fredag en aftale om at åbne op for idrætslivet efter samme model som superligaen. Politikerne er endnu ikke færdige med diverse retningslinjer, men forhåbentlig er de på plads d. 9, hvorefter vi informerer jer hurtigst muligt efterfølgende.