To point. Det var målet for VORES HOLD i dagens kamp og sæsonpremiere på hjemmebane mod Fredericia HK. Et lige så pointsultent hold gæstede Ceres Arena, men måtte efter 15 minutters pragtpræstation af VORES HOLD se sig slået. Derfor kunne Århus Håndbold også sætte de to første point ind på kontoen efter en helt godkendt start på hjemmebane i Ceres Arena.

Det så ellers længe ud til, at det skulle blive Fredericia HK, der løb med de to eftertragtede point efter en pauseføring på 15-11. tempoet i de første 30 minutter passede bedst til modstanderholdet, og Århus kom ikke til de chancer, de gerne ville i angrebet. Forsvaret holdte dog stand mod de hvide bluser, og Christoffer Bonde fik gode arbejdsbetingelser i målet. Han tog godt fra, og det var med til at sikre, at Fredericias mål ikke løb alt for stærkt opad. August Wiger og Jesper Dahl fik dog sat flere reduceringsmuligheder op, men hen imod pausen løb Fredericias målscore alligevel opad til pausestillingen 11-15.

Lyn og torden beskriver bedst Århus Håndbold i anden halvleg. Trænerteamet sagde noget rigtig til spillerne fra VORES HOLD i pausen, for efter blot to minutter var stillingen reduceret til 14-15. Og det tempo fortsatte resten af kampen. Lukas Jørgensen og August Wiger bragede den ene bold i mål efter den anden. I forsvaret i lukkede spillerne helt af, og gav ikke mange målchancer væk til Fredericia. Heller ikke et forsøg med 7 mod seks kunne redde Fredericia fra den løbeild, der havde sat sig i Århus-spillerne, der til fulde udnyttede det tomme mål med tre hurtige scoringer i træk. Spillerne vidste præcis hvordan de skulle smide bolden ind til Lukas Jørgensen på stregen, der kvitterede med scoring på scoring og endte som topscorer for Århus Håndbold med 10 mål på lige så mange forsøg. Spillerne fandt hinanden i 2. halvleg og fik knækket en kode, som det fredericianske hold ikke kunne. 32-25 blev kampens resultat

De to point og sejren var vigtige for VORES HOLD, der nu har pumpet godt med selvtillid, inden et spændende program i de kommende uger, der både byder på meget mere ligahåndbold, men også 1/8-finalen mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Først venter GOG på udebane lørdag d. 12 inden vi tager hul på BSH-ugen med to opgør med to dages mellemrum.

Derudover er der også udsigt til flere mennesker på lægterne i Ceres Arena – det er noget vi selvfølgelig holder jer opdateret på, når vi forhåbentlig snarest modtager flere retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

Kampens målscorere:
Lukas Jørgensen: 10 mål
August Wiger: 7 mål
Mads-Peter Lønborg: 4 mål
William Aar: 3 mål
Jesper Dahl: 3 mål
Fredrik Schilling: 1 mål
Lasse Nikolajsen: 1 mål
Emil Jessen: 1 mål
Frederik Børm: 1 mål
Mathias Larson: 1 mål