I går startede Lukas Jørgensen hjemmebanesæsonen ud med manér. 10 forsøg skulle han bruge på at score 10 mål og blive kampens topscorer, 7 af målene blev sat ind i 2. halvleg. Efter kampen var det også en godt tilfreds stregspiller, der skulle sætte ord på dagens opgør.
”Det var dejligt at komme i gang i Ceres Arena. Det fungerer i dag, og det er vi glade for. Der er ikke mange ord for det her, det er fanme dejligt at komme i gang på hjemmebane.”

Efter de første 30 minutter så det dog ikke ud til, at de to point skulle blive i Ceres Arena. Fredericia havde med deres eget tag på kampen sikret en pauseføring på 15-11, og selvom forsvaret stod godt, så var der ikke mange vellykkede aktioner i angrebet. Det tog dog noget af en drejning i 2. halvleg, hvor Århus-spillerne kun skulle bruge 2 minutter på at hente tre mål.
”Fredericia kommer virkelig hårdt fra start, det gør de i alle deres kampe, og det havde vi snakket om. Alligevel bliver vi nok lidt overrumplet af det, men vi får justeret til 2. halvleg. Når de kommer i den hurtige angrebsfase, så skal vi altså gå højt og tage imod dem. Det lykkedes, og så fik vi lov til at løbe den anden vej,” sagde Lukas Jørgensen efter kampen.

Med sejren fra i går, blev de to første point sat på kontoen, inden der venter tre spændende kampe mod topholdene fra GOG og BSH. Derfor var det også vigtigt at få tanket selvtillid, inden VORES HOLD i weekenden skal prøve kræfter med GOG på udebane, fortalte Lukas Jørgensen.
”Det er vigtigt, at vi fik de to point, og så imod Fredericia, som jeg tror, vi kommer til at slås med i tabellen. Vi har en svær udebane næste gang mod GOG, så det er vigtigt, at vi kommer afsted med selvtillid.”

Vores svenske playmaker, August Wiger, var også en vigtig mand bag de to point på hjemmebanen.
Her fik han også en forsmag på, hvad der venter ham, når han i de kommende kampe løber på banen i Ceres Arena. De 400 fremmødte sponsorer og sæsonkortholdere sørgede for rigtig god stemning i Ceres arena til trods for tilskuerbegrænsningerne.
”Det var rigtig fint, jeg kan godt lide tilskuerne her og tempoet på lægterne. Det er som en ekstra spiller på banen,” sagde August Wiger i går.

Playmakeren glæder sig over de to point, som VORES HOLD satte på kontoen i går. Han har også stor ros til sine holdkammerater.
”Det var et rigtig godt boost for selvtilliden og holdet. Det var dejligt at vi vandt kampen, hvor vi kommer igen til 2. halvleg og bare kører derudad. Lukas brager boldene i mål og Bonde redder i den anden ende. Det giver energi til os andre, så vi bare kører på og sætter i gang. Det var rigtig fedt.”

Næste kamp for VORES HOLD venter lørdag d. 12 september på udebane mod GOG i Phønix Tag Arena i Gudme kl. 16.00 – GOG har selv sikret sig de to første point i deres første ligakamp mod Lemvig-Thyborøn Håndbold og kan hente to mere på udebane i aften mod Bjerringbro-Silkeborg.

Lørdagens opgør kan du se på TV2 Play med kampstart kl. 16.00