Århus Håndbold kom på en svær opgave i dagens kamp mod et formstærkt GOG på udebane. Spændingen var dog til stede i første del af kampen, men GOG og Morten Olsen segmenterede føringen hen mod pausen, en føring Århus-spillerne ikke hentede. Derfor bliver de to point også i Gudme efter GOG vinder dagens opgør 29-21.

VORES HOLD kommer hurtigt i problemer med GOGs kontramaskine og Erik Veje hiver timeoutkortet frem efter 7 minutters spil. Der skal justeres i angrebet, hvor spillet bliver for smalt indover midten. Duellerne bliver ikke vundet, og GOG kommer for hurtigt til målene i den anden ende. Schilling sørger efterfølgende for en straffescoring og reducerer til 4-3, men i den anden ende fortsætter GOG, med god hjælp fra Morten Olsen, med at sætte målene ind.
Med to minutter til Mads-Peter Lønborg bliver hullerne større i forsvaret og udligningsmulighederne i den anden ende forsvinder for en stund. Et par gode aktioner i angrebet får dog VORES HOLD med i kampen igen, hvor flere gode angreb med krydsspil giver plads til scoringer. Victor Hallgrimsson i GOG-målet gør dog også, hvad han kan for at holde Århus ude af kampen, og langsomt men støt vokser GOGs føring med en pausestilling på 15-9.

Århus begynder de sidste 30 minutter godt. Jens Fredsgaard napper et straffeskud fra Emil Jakobsen, mens Kier sørger for at sende en scoring i mål i den anden ende. En reel udligning er dog aldrig på tale for Århus Håndbold, selvom de kæmper og flere gange får reduceret til minus fem. GOG har fuld kontrol over kampen, styr på defensiv, Hallgrimsson stod godt i mål og Morten gjorde det svært for Århus-forsvaret.

Nu retter vi blikket fremad mod en uge, hvor VORES HOLD møder Bjerringbro-Silkeborg to gange med to dages mellemrum. Først venter fjerde runde i Herre Håndbold Ligaen og efterfølgende gælder det 1/8-finalen i Santander Cuppen henholdsvis d. 17 og 19 september. Billetter til det første opgør, kan du allerede købe på vores hjemmeside nu.

Kampens målscorere:
Fredrik Schilling: 6 mål
Frederik Børm: 3 mål
Mathias Larson: 3 mål
Jon Katballe: 2 mål
William Aar: 2 mål
Lukas Jørgensen: 1 mål
Rasmus Kier: 1 mål
Jesper Dahl: 1 mål
Emil Jessen: 1 mål
August Wiger: 1 mål