Endnu en kamp venter på udebane for VORES HOLD i dag, der tager turen til Gudme og Phønix Tag Arena, hvor de tørner sammen med GOG kl. 16.00.

For VORES HOLD gælder det om at tage de gode takter med videre fra kampen mod Fredericia HK. Fredericia HK kom brølende i angrebsfasen, men det fik spillerne fra Århus Håndbold sat en stopper for i 2. halvleg. Der blev lukket ned i forsvaret, Fredericia forsøgte sig med 7 mod 6. Det gav muligheder i angrebet, specielt for Lukas Jørgensen, der virkelig ramte dagen og stod noteret med 10 scoringer på 10 forsøg efter kampen.

Dagens modstander, som i øvrigt også er Lukas Jørgensens tidligere klub, er oftest et hold, der løber rigtig hurtigt i kontrafasen og udnytter, at modstanderholdet sjældent når på plads i forsvaret inden. Netop det, skal VORES HOLD være opmærksom på i dag og få styr på de fynske skytter, så de ikke får udnyttet deres forcer.

Det var gode lærepenge, som VORES HOLD fik tanket i tirsdags. Selvom målscoreren så skidt ud til pausen med 15-11 til Fredericia HK, så gav spillerne fra VORES HOLD ikke op. Tværtimod kom de ud til 2. halvleg med lyn og torden og gav hurtigt Fredericia HK problemer. Forsvaret stod godt, og gav gode arbejdsbetingelser for Christoffer Bonde, der også stod en god kamp.

GOG har selv startet sæsonen godt ud med to sejre ud af to mulige over Lemvig-Thyborøn Håndbold og senest ude mod Bjerringbro-Silkeborg. Her er Emil Jakobsen blandt andet kommet rigtig godt i gang på straffe, hvor han i første kamp scorede 10 straffemål på 10 forsøg.

Der er derfor lagt op til en spændende eftermiddagskamp om de to point – en kamp, du som altid kan følge på tophåndbold eller på TV2 Play, hvor kampen også sendes med kampstart kl. 16.00