Det er med at holde tungen lige i munden for VORES HOLD og vores fans. Forude venter nemlig tre hjemmekampe på under en uge for Århus Håndbold:

Torsdag d. 17. september: Århus Håndbold vs. Bjerringbro-Silkeborg kl. 20.00 – Herre Håndbold Ligaen
Lørdag d. 19. september: Århus Håndbold vs. Bjerringbro-Silkeborg kl. 13.30 – 1/8-finalen, Santander Cup
Onsdag d. 23 september: Århus Håndbold vs. Lemvig-Thyborøn kl. 18.30 – Herre Håndbold Ligaen

Først tørner vi sammen med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold på torsdag kl. 20.00 – her bliver det første gang, vi kan lukke flere end 500 personer i Ceres Arena ovenpå tidligere retningslinjer for forsamlinger. Helt præcist åbner vi dørene for 2000 tilskuere, når vi fremover spiller hjemmekampe i Ceres Arena.

En enkelt kamp har vi indtil nu spillet på hjemmebane i denne sæson mod Fredericia HK. Her holdte VORES HOLD på de to point efter en sejr på 32-25 – vi håber på at kunne gøre det samme mod BSH på torsdag og lørdag.

VORES HOLD kommer selv ind til torsdagens kamp med et nederlag til GOG på 29-21. GOG løb stærkt og udnyttede kontrafasen flere gange i kampen. Samtidig styrede landsholdspiller Morten Olsen GOG´s angrebsspil flot, og det voldte VORES HOLD problemer gennem det meste af kampen. Dog var der enkelte lyspunkter i kampen, hvor Fredrik Schilling og Jens Fredsgaard kunne spille sig på Rundens Hold.

Fokus er nu rettet mod første kamp mod Bjerringbro-Silkeborg på torsdag, endnu et hold som også har oprustet til denne sæson. Indtil videre har de vundet to sejre ud af tre mulige, senest med en et-måls sejr på 28-27 over Lemvig-Thyborøn Håndbold. BSH har også spillet sig videre i EHF-turneringen, hvor de senest vandt over tyske Melsungen.

Det er altså et stærkt BSH-mandskab, vi får besøg af med velkendte profiler som Nikolaj Øris, Sebastian Skube og Jesper Nøddesbro, krydret med nye ansigter i blandt andet Rene Toft Hansen, Alexander Lynggaard og svenske Johan Sjöstrand på mål.

Kigger vi tilbage på de seneste to opgør mellem de to mandskaber, så spænder historien bredt.
I sæson 18/19 mødtes de to hold fem gange over sæsonen og sidste kamp, skulle vise sig at bryde BSH-”forbandelsen.” VORES HOLD fik endelig slået hul på den dårlige stime mod holdet, og siden er det gået ganske fornuftigt mod de sort-blusede fra Midtjylland. Blandt andet med en kamp i Silkeborg, hvor vores Voel-dreng Emil Jessen spillede intet mindre end en fremragende kamp med 10 mål mod sin gamle klub.

Forude venter altså to spændende kampe mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold – kampe som du kan købe billet til lige her.