Covid19 har sat sit præg på hele verden, både stort som småt. Det betyder også, at spillerne på VORES HOLD hver uge testes, ligesom hjemmekampe i Ceres Arena ikke helt bliver, som tilskuerne er vant til. Men vi vil gøre vores bedste for at sikre gode håndboldoplevelser med fokus på vores alle sammens sikkerhed, så du stadig kan se håndbold.

I morgen bliver første kamp med de nye restriktioner for Ceres Arena, og her vil tilskuerne møde en lidt mere farvekoordineret arena end normalt. Vi har inddelt Ceres Arena i fire farvesektioner med maks. 500 personer i hver; orange, blå, grøn og sort.

Hver sektion har sin egen ind-og udgang, sin egen toiletfacilitet og sin egen bod og rigeligt med sprit både ved indgang til Ceres Arena og ved hvert toilet.
Sektionerne er markeret med minebånd med vagter ved hver indgang og mellem hver sektion. Det vil sige, at man som tilskuer i en bestemt sektion, ikke kommer til at krydse andre sektioner end sin egen.

For at passe bedst muligt på vores tilskuere, vil du allerede udenfor Ceres Arena møde skilte og søde frivillige, som står klar til at guide dig til den rigtige indgang og område. Det vil nemlig ikke være muligt at komme ind ad hovedindgangen til kommende kampe, men derimod kun den indgang, som enten står på din billet eller som du har fået oplyst.

Derudover vil du også blive mødt af flere plakater med adfærdskodekset for Ceres Arena. Et adfærdskodeks som er tilpasset lige netop vores arena. Det betyder blandt andet, at du som tilskuer skal sidde med en plads ledig hen til næste tilskuer, uanset om I er i familie, har et nært tilhørsforhold eller slet ikke kender hinanden.

For VORES HOLD er det fantastisk at have tilskuere tilbage på lægterne, og vi tænker med gru tilbage på den ene kamp i foråret, vi nåede at spille uden tilskuere til at bakke os op på banen. Derfor håber vi, at I ligesom os, vil gøre det allerbedste for at leve op til retningslinjerne, så vi forhåbentlig kan blive ved med at have tilskuere i ryggen på hjemmebane.

Billetter til de kommende kampe kan du købe lige her

Adfærdskodekset for Ceres Arena kan du se herunder sammen med vores sektionsinddeling.