Frederik Børm: Vi skal have de to point

Herre Håndbold Ligaen har været i gang i knap en måned, og inden opgøret i morgen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold, er det blevet tid til en status for VORES HOLD. Efter fire kampe er VORES HOLD noteret for to point. Point der blev sikret på hjemmebane over Fredericia HK, men kan vi være tilfreds med to point ud af otte mulige? Det har vi spurgt stregspiller Frederik Børm om.
”Man vil altid gerne vinde, men hvis man kigger på kampprogrammet, synes jeg, der maner sig lidt mere ro over horisonten. Det har været nogle svære hold, vi har mødt på nuværende tidspunkt, og der skal vi arbejde lidt mere i træningslokalet for, at vi kan være med.”

Potentiale for mere
Selvom der står to point ud for Århus Håndbold i stillingen, så er potentialet for flere point til stede. Det viste spillerne fra Århus Håndbold blandt andet i torsdagens kamp, hvor de spillede godt og viste kvalitet på banen. Det var dog ikke nok til at slå formstærke Bjerringbro-Silkeborg.
”Det gode er, at vi kan rykke os lidt på alle parametre; om det er forsvar, kontra eller angreb. Og det synes jeg også, vi både skal og har holdet til. Man kan sige, der hvor vi arbejder meget lige nu, er, med at prøve at gøre hinanden gode. Det er noget, vi skal fortsætte med de næste par uger,” siger Frederik Børm.

Århus Håndbold anno 20/21 er et hold med mange nye spillere. Seks nye spillere er kommet til i denne sæson, mens mange unge spillere har fået mere ansvar, men kan det bruges som undskyldning for indtil videre kun to point?
”Det er en evig og dårlig undskyldning, men det er jo sandt nok. Vi er mange nye og mange unge. Vi kigger stadig lidt hinanden an; hvad kan du, og hvad kan jeg. Det tager tid, men jeg er fortrøstningsfuld og synes, at vores kurve går opad i forhold til at lære hinanden at kende. Vi har lige haft to kampe mod Bjerringbro-Silkeborg som er et rigtig godt hold, hvor det kan være rigtig svært at vinde, hvilket vi også så. Så nu skal vi have ro på og gå ind i de næste par kampe med tro på egne evner,” siger Frederik Børm.

Lemvig-Thyborøn er næste modstander
Lemvig-Thyborøn bliver næste hold, der gæster Ceres Arena i morgendagens opgør. Et hold, der endnu ikke har fået point på kontoen, og må siges at være mindst ligeså meget på jagt efter nogle som VORES HOLD. Men det er muligt at holde de to point i Ceres Arena, mener Frederik Børm.
”Lemvig er et rigtig godt hold. Det er nogle folk, der kender hinanden. Det er også noget, man skal have respekt for, når man går ind til sådan en kamp. Men når alt kommer til alt, så skal vi helst have to point, når de 60 minutter er gået.”

Kampen spilles i Ceres Arena i morgen med kampstart kl. 18.30