Århus Håndbold er et ungt hold, men også et ungt hold, der kan spille godt håndbold. Det så vi i gårsdagens kamp, hvor blandt andet 19-årige Jon Katballe og 20-årige Emil Jessen var med til at sikre sejren over Lemvig-Thyborøn på 26-23. To meget vigtige point til kontoen, fortalte Jon Katballe efter gårsdagens kamp.
”Vi havde snakket om, at hvis vi skulle give os selv et godt udgangspunkt for resten af sæsonen, så var det i dag, vi skulle vinde. Jeg synes også, at vi gør det på forholdsvis overbevisende bevis.”

Det blev også en god sejr, men først da Århus Håndbold i 2. halvleg fik udlignet og efterfølgende kom i front på en scoring fra Rasmus Kier. En spiller, der også stemplede ind i kampen, og fik sendt vigtige scoringer i mål fra fløjen.
”Det var dejligt, det var bare en forløsning. Også at få en masse minutter i benene og score nogle mål. Det var rigtig vigtige point, de luner,” sagde Rasmus Kier efter opgøret.

Århus-spillerne stod fast og lukkede alle hullerne for LTH-spillerne i 2. halvleg. Og hvis det ikke var forsvaret, der gjorde det svært for modstanderholdet, så var det Jens Fredsgaard i mål.
”Jeg synes ikke, at vores angrebsspil er betydeligt bedre i 2. halvleg end i 1, men vi får bare rigtig godt styr på forsvaret. Lemvig får ikke rigtig deres 7 mod 6-spil til at køre. Jeg var træt til sidst, men det var sådan man tænkte, at det handlede mere om målscoreren end sejren.” fortalte Jon Katballe efterfølgende.

Efter en uge med tre hjemmekampe, venter der nu to udekampe mod Skjern Håndbold og TTH Holstebro, inden VORES HOLD igen går på gulvet i Ceres Arena. Skjern Håndbold bliver første modstander om godt en uge fredag d. 2 oktober, og ligger i øjeblikket placeret på en 10. plads med tre point efter fire kampe. Senest har Skjern dog senest spillet uafgjort mod GOG, så der venter et spændende opgør, men dog et opgør, hvor VORES HOLD jagter de to point.
”Vi vil kæmpe røven ud af bukserne og gøre det bedste for at vinde. Det skal man gøre, hver gang man går ind til en håndboldkamp. Og jeg tror da også, at vores chancer er der, vi går efter to point i hver kamp,” siger Jon Katballe.

Skjern Håndbold streamer opgøret – vi deler selvfølgelig, når kampen nærmer sig!