Et program mod tophold som GOG og Bjerringbro-Silkeborg har ikke efterladt Århus Håndbold med mange point inden gårsdagens opgør. To point var holdet noteret for efter fire kampe, og derfor var der også lagt op til at de to point på spil, bestemt skulle blive i Ceres Arena.

Sådan så det dog langt fra ud til at blive, efter de første 15 minutter af opgøret. Lemvig-Thyborøn havde sat sig godt på kampen, hvor også Ronnie Nicolaisen i mål tog godt fra, når der endelig bød sig en chance i angrebet for VORES HOLD. Men langsomt skete der ændringer for Århus Håndbold på banen. Jon Katballe og Emil Jessen kom på banen og fik spillet til at køre bedre med gode aktioner i angrebet sammen med et forsvar, der stod stærkere mod LTH-skytterne. Krydret med et par uheldige LTH-aktioner, så fik VORES HOLD reduceret til minus 1 ved pausen efter Jon Katballe sendte et ordentlig riv af en scoring i mål.

Lukas Jørgensen startede de sidste 30 minutter med en udligning til 13-13 og efter seks minutters jagt, kunne Ramus Kier med en scoring endelig sende Århus Håndbold i front. En føring, der løbende kun blev udbygget af VORES HOLD, der havde fundet løsningerne. LTH forsøgte sig med 7 mod seks i forsøget på at reducere, men det blev hurtigt straffet af spillerne fra VORES HOLD, der sendte bolden i det tomme mål.

Selvom det så ud til at blive en svær kamp, så fik Århus Håndbold fundet løsningerne og sikret de to point. To point tidligt på sæsonen, der dog kan vise sig at blive rigtig vigtige. Et rigtig stærkt forsvar lukkede godt ned for LTH-skytterne, hvor også Jens Fredsgaard fik rigtig gode arbejdsbetingelser i målet. Spillerne fra VORES HOLD viste god kampgejst i 2. halvleg, og de to point var aldrig i fare efter Rasmus Kier sendte Århus Håndbold i front.

Nu venter der to udekampe mod henholdsvis Skjern Håndbold og TTH Holstebro, inden vi igen byder velkommen til håndbold i Ceres Arena mod oprykkerholdet fra TMS Ringsted kl. 18.30 d. 14 oktober.

Kampens målscorere:
Lukas Jørgensen: 7 mål
Fredrik Schilling: 4 mål
August Wiger: 4 mål
Rasmus Kier: 4 mål
Emil Jessen: 3 mål
Jon Katballe: 2 mål
MP Lønborg: 2 mål