Måske har du allerede set vores kampagne ”500.000 på 50 dage” – men hvorfor har vi overhovedet sat jagten ind på 500.000 til Århus Håndbold?

Det har vi, fordi vi aldrig fik den støtte og opbakning fra Aarhus Kommune som vi havde håbet og troet på. Mens andre kulturtilbud har fået hjælp, så har kassen til de store idrætsgrene været lukket helt i.

Heldigvis har vi oplevet en fantastisk opbakning fra jer og er indtil nu nået op på 370.000 kroner. Tusind, tusind tak!

MEN! Vi er ikke helt i mål endnu. Så det er nu, du skal slå til, hvis du mangler julegaven til din bedstemor, der synes vores spillertrøje er så flot. Måske din far elsker at se håndbold og skal have et sæsonkort, så han kan følge holdet på lægterne i Ceres Arena. Måske du selv har lyst til at støtte drengene fra VORES HOLD, når de springer på spillercyklerne til Tour de Århus Håndbold.

Mulighederne for at hjælpe os i mål med ”500.000 på 50 dage” er mange – og du kan se dem alle lige her.