Et spændende opgør ventede i dag for VORES HOLD mod et af de formodede top fem-hold, TTH Holstebro. Kampen i dag ville blive modstandernes sjette på knap 14 dage, og det skulle Århus Håndbold udnytte og stjæle to vigtige point fra TTH-mandskabet. Længe så det også meget fornuftigt ud, men det skulle vise sig at blive en ren fredagsgyser – en tæt, tæt kamp, der desværre endte med sejr til TTH Holstebro med 33-29 efter slutfløjt.

Højre back Jesper Dahl lagde hårdt fra start i dagens kamp og havde indenfor de første fem minutter hånden på 2 mål, en assist og en advarsel. Herefter tog Rasmus Kier over, og sikrede flere scoringer, blandt andet til 5-7 efter ni minutters spil. TTH fik dog hurtigt udlignet til 8-8 på en scoring fra Johan Meklenborg. Århus-spillerne fortsatte dog et fint spil igennem hele halvlegen og kunne derfor gå til pause med stillingen 15-15.

Begge hold kom hurtigt fra start i 2. halvleg, men Århus Håndbold med de bedste aktioner. Lasse Nikolajsen bragte VORES HOLD på plus to med en straffescoring efter 40 minutters spil. En føring som Århus Håndbold formåede at holde i de næste 10 minutter, før et par skud forbi mål eller på stolpen, åbnede kampen igen. Desværre blev det til TTH Holstebros fordel, der greb chancen og lukkede opgøret efter 60 minutters spil med stillingen 33-29. Rasmus Kier ender som topscorer for VORES HOLD med seks scoringer.

Næste opgør for VORES HOLD venter på onsdag d. 14 oktober kl. 18.30 på hjemmebane i Ceres Arena.

Kampens målscorere:
Rasmus Kier: 6 mål
August Wiger: 5 mål
William Aar: 4 mål
Lasse Nikolajsen: 4 mål
Jesper Dahl: 4 mål
Frederik Børm: 4 mål
Fredrik Schilling: 1 mål
Lukas Jørgensen: 1 mål