En fremragende præstation fra VORES HOLD i Holstebro, var desværre ikke nok til at tage to point med hjem til Smilets By i fredags. TTH-mandskabet var bagud det meste af kampen, men med knap 10 minutter tilbage af opgøret, hev de syv mod seks-kortet frem. Et træk som det århusianske forsvar desværre ikke kunne hamle op med, selvom de inden da havde lukket ned for modstanderen. Cheftræneren var ikke bleg for at rose spillerne efter kampen trods nederlag, og Jesper Dahl er enig i en god præstation fra VORES HOLD.
”Vi spiller langt hen ad vejen en fin kamp, men det er de små ting, der bliver afgørende. Vi får ikke rigtig løst deres syv mod seks, og så rammer vores målmænd heller ikke dagen. I syv mod seks-spillet kommer de også til mange frie chancer, og det giver heller ikke gode arbejdsbetingelser i målet. Det er de helt små ting, og jeg synes, det er ret positivt, at vi kan presse et formodet top fire hold.”

Jesper Dahl spillede selv en god kamp med fire mål og seks assist i kampen mod TTH Holstebro. Tiltrængt efter en sæsonstart med manglende præstationer på banen, mener højrebacken selv.
”Jeg har slidt lidt med tingene her i starten. Det har været svært at komme et nyt sted hen, hvor der har været mange nye ting at forholde sig til. Nye holdkammerater og nye trænere og hvordan de gerne vil have, man spiller. Men endelig fik jeg lidt hul på bylden i Holstebro, og det var rart bare at få lov til at spille og bidrage.”

Jesper Dahl kom til Århus Håndbold som en af de seks nye spillere i denne sæson. Det har været en omvæltning for ham at finde sig til rette på et nyt hold med nye spillere, fortæller han.
”Når man kommer et nyt sted hen, så vil man bare så gerne vise, at man egentlig godt kan finde ud af det. Og nogle gange bliver det selvforstærkende, fordi man måske vil for meget. Jeg har også skullet vende mig til en ny rolle, hvor vi er mange, der kæmper om tingene her. Sidste år var jeg mere vant til bare at spille, så det er også en omvæltning. Hvis man ikke rammer dagen, så sidder man på bænken, hvilket også er sundt. Men forhåbentlig var det her startskuddet til, at jeg kan bygge på og ride videre på den her bølge, hvis man kan kalde det det, efter en god kamp.”

Det er en ny duo, vi ser på højre back i denne sæson med Jesper Dahl og Jon Katballe. Katballe var også en del af VORES HOLD sidste sæson, hvor det dog ikke blev til så meget spilletid. I denne sæson har tiden på banen været mere ligeligt fordelt mellem 19-årige Jon Katballe og 26-årige Jesper Dahl. Et godt makkerpar, ifølge Jesper Dahl.
”Der er en sund konkurrence, fordi vi jo begge ønsker at spille, men selvom vi er gode til at presse hinanden, er vi også gode til at hjælpe hinanden. Hvis Jon har nogle spørgsmål, så stiller han dem, og jeg prøver at svare så godt som muligt og omvendt. Jeg synes, vi besidder fuldstændig forskellige kompetencer, hvilket jo kan være meget heldigt. Jons mand-til-mand spil er ret godt, og her er mit måske knap så godt, så på den måde supplerer vi hinanden ret godt. Og så har han noget ungdomsgåpåmod, som jeg synes, er sundt.”

Næste modstander for VORES HOLD er oprykkerne fra TMS Ringsted, der stadig er uden point efter seks kampe. At de er oprykkere, betyder dog langt fra, at der er en nem kamp i vente, siger Jesper Dahl.
”Det er jo altid lidt ubehageligt, det der med at man pludselig kan sige, at man skal vinde. Fordi der vitterligt ikke er nogle lette kampe i ligaen. Det har TMS bevist, hvor de både spiller op med Skjern og presser Mors/Thy på udebane. Frank Mikkelsen kan jo have en dag, hvor han lukker fuldstændig af, og så spiller de noget syv mod seks spil, som også kan være irriterende, hvis de rammer dagen. Det er et hold vi skal slå, men vi skal også gøre vores ting ordentligt, for ellers slår vi dem ikke.”

I morgen møder VORES HOLD oprykkerne fra TMS Ringsted kl. 18.30 i Ceres Arena. Kampen kan du følge på Århus Håndbolds instagram-profil eller som altid på tophåndbold.