En fremragende start lagde fundamentet for to vigtige point i Ceres Arena. En uskøn 2. halvleg giver dog plads til forbedringer.

Århus Håndbold kom fra start med en fart uden lige i gårsdagens kamp. Efter fem minutter var VORES HOLD foran 5-2 efter fem minutter, fire af scoringerne sendt i mål af svenske August Wiger. Både angreb og forsvar fungerede og pressede TMS Ringsted til en tidlig timeout i kampen. Det satte dog ikke en stopper for Århus Håndbold, der lykkedes med alle aktioner i de første 10 minutter i kampen.

Dog skulle syv mod seks-spillet fra TMS samt en udvisning til Jesper Dahl give modstanderne mulighed for at hente det tabte. Forspringet op til Århus Håndbold var dog for stort, og flere af syv mod seks-aktionerne blev også straffet med scoringer i tomt mål. 1. halvleg blev afsluttet med et frikast af Emil Jessen direkte ind i paraderne på TMS Ringsted-spillerne. Dog stadig med et godkendt halvlegsresultat på 17-11.

Et offensivt fem-et forsvar fra TMS Ringsted fik dog skabt problemer for VORES HOLD i angrebet i 2. halvleg. Flere forskellige formationer blev forsøgt og løsningerne findes, dog ikke uden mål i den anden ende også. Energien fra den fremragende start var til sidst i kampen så småt ved at løbe ud og kampen blev forsvaret hjem. Dog aldrig i fare for at tabe de to point med stillingen 29-27 ved slutfløjt. August Wiger ender som topscorer for VORES HOLD med seks scoringer.

Næste kamp for VORES HOLD venter allerede mandag, hvor KIF Kolding gæster Ceres Arena kl. 20.00. Indtil da skal spillerne fra VORES HOLD forbedre et par områder. Cheftræner Erik Veje peger blandt andet på overtallet, fortalte han til stiften efter kampen.
-”Vi skal blive bedre til overtal. Vi skal vinde de perioder med ihvertfald et mål hver gang. Det formår vi ikke i dag, og det er noget, vi skal arbejde med på træningsbanen. Derudover skal vi også kigge på forsvar mod syv-mod-seks angreb, og som vi så i dag, et skævt 5-1 forsvar.”

Kampens målscorere:
August Wiger: 6 mål
Lasse Nikolajsen: 5 mål
William Aar: 2 mål
Lukas Jørgensen: 3 mål
Jesper Dahl: 3 mål
Emil Jessen: 3 mål
Mads-Peter Lønborg: 3 mål
Rasmus Kier: 2 mål
Frederik Børm: 2 mål

Redningsprocenter:
Christoffer Bonde: 36 %