I morgen spiller VORES HOLD endnu en kamp på hjemmebane i Ceres Arena, hvor de tager imod KIF Kolding. Et hold, der på det seneste har overrasket på håndboldbanen, men ikke desto mindre et hold, som Århus Håndbold forhåbentlig skal sende hjem igen uden point. Og pointene er som altid vigtige, fortalte venstrefløj Lasse Nikolajsen efter seneste sejr over TMS Ringsted.
”Pointene er på grænsen til at være altafgørende i forhold til at hænge i. Kolding får stille og roligt flere og flere point, som man ikke havde forventet, de fik. Det gør også, at der er flere hold, man skal forholde sig til. Derfor bliver de her point livsnødvendige, at vi tager de point, vi skal, ellers kommer vi ikke med i slutspillet.

KIF Kolding overraskede senest i Skanderborg mod vores lokalrivaler. Her vandt de en sejr på 29-25, blandt andet med hjælp fra en storspillende Tim Winkler i målet. Ligesom Århus Håndbold er de også et af de hold, som i denne sæson har fået flere nye spillere på holdkortet. Blandt andet førnævnte Tim Winkler fra Ribe-Esbjerg, samt Peter Balling fra TTH Holstebro. Det er dog ikke en undskyldning længere, hverken når det går godt eller dårligt, mener Lasse Nikolajsen.
”Vi rammer perioder i turneringen nu, hvor man ikke længere kan bruge det som undskyldning. Vores niveau er blevet højere i løbet af kampene, men det er Koldings selvfølgelig også.”

Århus Håndbold kommer selv til opgøret med en sejr i bagagen, hvor spillerne senest sendte TMS Ringsted retur til djævleøen uden point. Det var dog ikke en fejlfri præstation, som vi så på banen. Spillerne fra Århus Håndbold startede kampen i fuld fart, og havde hurtigt sat sig på en fornuftig føring. En føring, der senere skulle vise sig rigtig vigtig, da spillet langt fra flød som planlagt i de sidste 30 minutter. Et offensivt fem-et forsvar skabte problemer, og har været på programmet til træningerne op til dagens opgør.
”Hvad der lige gør, at vi ikke kan komme i rytme, det ved jeg ikke. Vi har en periode, hvor vi ikke helt ved, hvad vi gerne vil spille og det skaber noget usikkerhed. Folk råber lidt forskellige ting i hver sin retning. Så kan man godt mærke at det bliver en mærkelig stemning, hvor man får en følelse af, at man skal forsvare den hjem, men ikke lige får den sikre føring på noget tidspunkt.”

Det er dog et VORES HOLD, der er klar til at kæmpe om to vigtige point. Gode takter fra hele holdet skal tages med videre til morgendagens kamp. Blandt andet Lasse Nikolajsen selv, der var træfsikker på straffepletten med fem scoringer.
”Erik fik sagt til et golfarrangement, at jeg skød straffe uden den større succes, så jeg er glad for at få modbevist ham lidt, så han får lidt tiltro til mig på den front.”

Kampen mellem VORES HOLD og KIF Kolding kan du følge på TV2 sport i morgen med kampstart kl. 20.00 og optakt fra 19.30. Derudover kan du som altid følge kampen på tophåndbold og Århus Håndbolds instagramprofil.