Skal man kort beskrive gårsdagens kamp i Ceres Arena, kan man passende bruge ordet, fremragende. For det var en fremragende præstation, som VORES HOLD leverede på banen, hovedsageligt i 2. halvleg, bevares, og en fremragende opbakning fra lægterne til trods for restriktionerne på 500 tilskuere.

Bag det gode spil på banen fra VORES HOLD, leverede tre spillere grundpillerne til en sejr på hjemmebane: Mads-Peter Lønborg, Emil Jessen og Christoffer Bonde. Til sammen scorede Lønborg og Jessen 18 mål, mens Bonde i den anden ende sørgede for at holde boldene ude af målet med en redningsprocent på 50.

Det var ellers et KIF Kolding-mandskab, som havde forberedt sig godt på det århusianske hold. Syv-mod-seks spillet havde drillet i kampen mod TMS Ringsted og blev også godt brugt af KIF, dog uden det helt store held. For det gav mål til KIF, men ligeså tit kunne bolden trille ind i netmaskerne i den anden ende, enten med en hurtig midte, en målmand der ikke nåede tilbage i kassen eller et forsvar, der ikke helt fik fodfæste, inden Århus Håndbold-skytterne kom buldrende. Det tomme mål gav også den første sæsonscoring til Christoffer Bonde, der udnyttede muligheden for selv at komme på måltavlen.

Der var dog ikke en perfekt 1. halvleg af VORES HOLD. 10 procent manglede i begge ender, og havde det ikke været for Christoffers høje redningsprocent i mål, havde der også stået plus ved KIF Kolding ved pausen. I stedet blev det 15-15 efter de første 30 minutter på håndboldbanen i Ceres Arena.

De sidste procenter blev fundet frem i 2. halvleg. Forsvaret lukkede godt ned for skytterne fra KIF Kolding, uanset om de forsøgte sig med syv-mod-seks eller den klassiske seks-mod-seks. Og et godt forsvar gav kun endnu bedre betingelser for Christoffer Bonde, der fortsatte med at pille boldene ud af målet. Heller ikke hverken Emil Jessen eller Mads-Peter Lønborg var endnu blevet træt i armene, og fortsatte med at smide bolene i mål. Sammen med resten af VORES HOLD sikrede de en storsejr på 33-24.

Med de to point fra gårsdagens opgør rykker Århus Håndbold op på en 9. plads i Herre Håndbold Ligaen med otte point som KIF Kolding, dog bedre indbyrdes. Forude venter flere spændende opgør, hvor VORES HOLDs kampform bliver prøvet godt af. Næste kamp for Århus Håndbold venter allerede lørdag ude mod Aalborg Håndbold, hvor der også venter et gensyn med Nikolaj Læsø. Derefter Ribe-Esbjerg HH hjemme, Mors/Thy Håndbold ude og derefter Skanderborg og SønderjyskE hjemme i Ceres Arena. Flere hold, som Århus Håndbold gerne vil skal matche sig med i jagten på en slutspilsplads.

Kampens målscorere:
Emil Jessen: 9 mål
Mads-Peter Lønborg: 9 mål
Lasse Nikolajsen: 3 mål
Jesper Dahl: 3 mål
William Aar: 2 mål
August Wiger: 2 mål
Lukas Jørgensen: 2 mål
Jon Katballe: 1 mål
Christoffer Bonde: 1 mål

Redningsprocenter:
Christoffer Bonde: 50 % – 23/45, 1/3