500.000 på 50 dage – en uge tilbage!

Der er en uge tilbage af vores kampagne ”500.000 på 50 dage” og vi er tæt på at være i mål, men nu skal slutspurten sættes ind! Vi er ca. 60.000 kroner fra målet.

Først og fremmest tak for en fremragende opbakning, både fra sponsorer, frivillige og ikke mindst vores sæsonkortholdere. I har taget imod alt, hvad vi har kastet op til jer: mundbind, støttetrøjer, gentegning af jeres sponsorater og sæsonkort og meget mere. En kæmpestor tak fra alle os i Århus Håndbold!

Men for at kunne fejre ”500.000 på 50 dage” når vi om en uge møder Ribe-Esbjerg HH, skal slutspurten nu sættes ind. Lige herunder giver vi dig fire bud på, hvordan du kan hjælpe os i mål.

1.Køb et Århus Håndbold-mundbind til 50 kr.
Mundbind ser ud til at være kommet for at blive – derfor har vi fået lavet Århus Håndbold-stofmundbind, så du kan støtte VORES HOLD og beskytte dig selv på en bæredygtig måde
2.Køb en støtte-trøje
Køber du en støttetrøje, får du lige nu fire entrebilletter med til en valgfri hjemmekamp i sæson 20/21 med i prisen.
Voksenstr. 500 kr.
Børnestr. 350 kr.
3.Køb sidste sæsons spilletrøje (børnestørrelser)
Vi har været i gemmerne og fundet en rigtig god håndfuld af sidste sæsons spilletrøje i størrelserne 152, og 164 – så mangler du den sidste adventsgave, så køb en trøje til 50 kr.
4.Et sæsonkort til VORES HOLDs hjemmekampe
Du kan stadig købe et sæsonkort til VORES HOLDs hjemmekampe – med et sæsonkort er du sikret et reserveret område i Ceres Arena kun til sæsonkortholdere. I løbet af sæsonen er du også med i lodtrækninger om fede præmier.

Vil du støtte VORES HOLD ved at købe en af overstående ting, så skriv til Bente på bs@aarhushaandbold.dk