Efter en fremragende indsats på banen, kunne VORES HOLD sikre en sejr på 33-24 over KIF Kolding i mandagens opgør. En fælles indsats fra VORES HOLD med tre spillere som grundpillerne i sejren: Mads-Peter Lønborg, Emil Jessen og Christoffer Bonde.

18 ud af de 33 mål blev noteret ud for enten Emil Jessen eller Mads-Peter Lønborg, der begge havde fået godt gang i skudarmen i opgøret. Selv var de også godt tilfredse med indsatsen efter kampen, der også var god nok til at sikre dem en plads på Rundens Hold for 9. spillerunde.
”Det går godt, fordi vi gør det, som vi har brugt hele ugen på at træne, og vi lykkes med det,” sagde Emil Jessen og Mads-Peter Lønborg supplerede:
”Vi får styr på syv-mod-seks spillet fra KIF, og det gør jo, at vi kan komme til nogle nemme scoringer og følger med i kampen. Hvis de først fik slået et hul, så havde det været en anden sag, hvor de havde trukket spillet ud med en mand i overtal i hele kampen.”

Det var dog først i 2. halvleg, at VORES HOLD stille og roligt trak fra KIF Kolding efter pausestillingen på 15-15. Blandt andet takket være Christoffer Bonde, der lukkede godt af i målet. Højrefløj Mads-Peter Lønborg var heller ikke sen med roserne til sin holdkammerat efterfølgende.
”Jeg synes ikke, at vi spiller dårligt i 1. halvleg, men vi var også heldige, at Christoffer står så godt. Men vi kommer til at spille for langsomt i angrebet. Så snart vi tog tempo ud af angrebet, fik vi et problem. Vi stod faktisk rigtig fint i forsvaret, i forhold til de aftaler vi havde inden kampen,” sagde Mads-Peter Lønborg.

Mads-Peter Lønborg og Emil Jessen er dog ikke alene på Rundens Hold. For også Christoffer Bonde leverede en rigtig god præstation i målet. Her lukkede han godt ned for KIF-skytterne og endte efter 60 minutters spil med en redningsprocent på 50. Christoffer Bonde udnyttede også chancen til at sende sæsonens første scoring i mål. Hvorfor det lige blev mod KIF Kolding, Christoffer Bonde hev så mange redninger frem, er en god blanding, mente han.
”En kombination af at jeg har forberedt mig rigtig godt denne gang, og har trænet rigtig godt den sidste uges tid. Og så har man nogle gange en dag, man sjældent rammer, men den ramte jeg i dag.”

KIF Kolding er, ligesom Århus Håndbold, et af de hold, som kæmper med om de eftertragtede slutspilspladser. Derfor blev kampen i medierne også omtalt som en firepointskamp, Christoffer Bonde så det også, som et vigtigt opgør for VORES HOLD.
”Jeg ser det også som en firepointskamp. Altså en kamp, hvor vi selv får to point, og hvor vi også afviser en af vores nærmeste konkurrenter. Det giver jo ikke fire point at vinde et enkelt opgør, men hypotetisk kan man godt kalde det en firepointskamp.”

Næste opgør for VORES HOLD venter lørdag eftermiddag i Gigantium mod de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold, der også har en gammel Århus Håndbold-spiller på holdkortet, Nikolaj Læsø. At være underdog til en kamp mod de forsvarende mestre, kan blive en fordel for VORES HOLD, mener Mads-Peter Lønborg.
”Aalborg er virkelig gode, det er der tvivl om. De er et af Danmarks bedste hold, hvis ikke det bedste, men det gør også, at vi kan spille relativt frit. Der er ikke nogle, der forventer, at vi tager derop og smasker dem over, så derfor kan vi jo spille vores spil, og så må vi bare køre på.” Også Emil Jessen ser frem til opgøret, og supplerede:
”Jeg glæder mig også til at se, personligt men også holdmæssigt, om vi kan spille op med dem. Om vi kan presse dem lidt, for jeg synes, vi er nået langt.”

Kampen mod Aalborg Håndbold spilles på lørdag d. 24 oktober kl. 14.00 i Gigantium og kan som altid følges på tophåndbold.