VORES HOLD vidste, at der ventede en svær opgave på udebane mod de forsvarende mestre, og det blev det bestemt også. Selvom Århus Håndbold kom godt fra start, havde Aalborg Håndbold et niveau ekstra, og kampen var aldrig i fare for dem. Århus Håndbold måtte se sig slået 40-31 efter 60 minutters spil.

Anfører Peter Lund beskrev sin tidligere holdkammerat, Nikolaj Læsø, som en mand, man skulle holde øje med til dagens kamp. Han blev hurtigt et farligt våben, der viste vejen til netmaskerne og endte med at være noteret for 11 scoringer mod VORES HOLD. Også Simon Gade i målet gjorde det svært for Århus Håndbold-skytterne. Gang på gang pillede han boldene og endte med en redningsprocent på 42.

Mathias Larson og en udebane som Gigantium passer godt sammen. Ligesom sidste gang vi mødte de røde fra Nordens Paris, gjorde Mathias Larson også denne gang en god figur på banen med blandt andet fem scoringer. Lasse Nikolajsen var igen også skudsikker fra fløjen, hvor han fik sendt fire scoringer i mål samt tre på straffe. Med sine syv scoringer ender Lasse Nikolajsen som topscorer for VORES HOLD.

Næste opgør for VORES HOLD venter på hjemmebane i Ceres Arena på onsdag d. 28. oktober. Også her venter der et gensyn med tidligere holdkammerater, som i sidste sæson var en del af VORES HOLD; Besard Hakaj og Rene Villadsen. Kampen spilles kl. 20.00 og som altid kan du følge opgøret på tophåndbold.

Kampens målscorere:
Lasse Nikolajsen: 7 mål
Mathias Larson: 5 mål
Lukas Jørgensen: 4 mål
Anton Laursen: 3 mål
Emil Jessen: 3 mål
Frederik Børm: 2 mål
Jesper Dahl: 2 mål
William Aar: 2 mål
Jon Katballe: 1 mål
Mads-Peter Lønborg: 1 mål
Rasmus Kier: 1mål