Antallet af coronasmittede stiger, og Mette Frederiksen kom i fredags med nye retningslinjer, men hvad betyder det for dig som tilskuer i Ceres Arena? Det giver vi dig et overblik over herunder:

Restriktionerne for antallet af tilskuere er uændrede. Derfor må vi stadig være 500 tilskuere til håndbold i Ceres Arena. For dig som tilskuer, betyder det derfor ingen ændringer.

Det gør retningslinjerne for brug af mundbind derimod. Retningslinjerne for brug af mundbind bliver gældende fra d. 29/10 og betyder for dig som tilskuer eller sponsor, at du skal bære mundbind, når du ankommer til hallen, når du går rundt og står op, og når du igen forlader hallen. Du må derimod gerne tage mundbindet af, når du sidder ned under kampen.

Retningslinjerne bliver altså først gældende efter vores kamp mod Ribe-Esbjerg HH, men det er op til dig selv, om du allerede vil benytte mundbind til kampen onsdag.

Husk at du også kan bestille Århus Håndbold-stofmundbind til 50 kr. pr stk ved Bente på kontoret – kontakt hende på bs@aarhushaandbold.dk

OBS. Mundbindene leveres i uge 46 og kan herefter hentes på Århus Håndbolds kontor eller til kampen mod Skanderborg d. 19 november.