I den seneste måned har vi sat fokus på vores kampagne ”500.000 på 50 dage.” Et tiltag vi satte i gang på baggrund af Corona-nedlukningen. Den var og er stadig hård for alle, også Århus Håndbold. Med en kraftanstrengelse lykkedes det dog i foråret at skabe et økonomisk fundament til endnu en sæson med Århus Håndbold, VORES HOLD.

Vi fik dog aldrig den støtte og opbakning fra Aarhus kommune, som mange andre idræts- og kulturinstitutioner har fået. Kassen blev smækket i for eliten af herrehåndbold i Århus, og derfor rakte vi hånden ud til jer; Sponsorer, frivillige, sæsonkortholdere og venner af klubben. I har vist en fremragende opbakning og har grebet alt, hvad vi har kastet op til jer for at nå i mål med ”500.000 på 50 dage”.

Og vi er nået i mål! Tusind tak for jeres fantastiske opbakning som I endnu engang har givet Århus Håndbold. Igen har I vist, at VORES HOLD ikke bare består af spillerne på banen, men alle i og omkring klubben, der har Århus Håndbold nær.

Arbejdet er dog ikke færdigt endnu, for corona er stadig hård ved sporten, erhvervslivet og os alle sammen. 500 tilskuere er hvad vi, lige nu, må være samlet i Ceres Arena, hvilket også betyder, at det er sæsonkortholdere og sponsorer, der optager godt 400 pladser. For spillere, frivillige og ansatte omkring begge hold, tæller også med i de 500, som vi må være på lægterne.

Vi kæmper videre og håber, at vi så snart corona-restriktionerne tillader det, kan åbne dørene for flere tilskuere. Ligesom vi fortsætter salget af vores støttetrøjer og Århus Håndbold-mundbind. Du kan altså stadig nå at sikre dig et par gode julegaver, hvis du kender en, der holder med Århus Håndbold.

Mundbind
Århus Håndbold 4-lags stofmundbind – 50 kr. pr. stk.

Støttetrøjer
Støtteversion af VORES HOLDs spilletrøje 20/21
Voksenstr. XS-XXL: 500 kr.
Børnestr. 116-164: 350 kr.