VORES HOLD er kommet godt fra start efter landsholdspausen i begyndelsen af november. Først hentede de to point på Mors mod Mors/Thy Håndbold, i går hev de endnu to point hjem mod rivalerne fra Skanderborg Håndbold med en sejr på 28-21 i Ceres Arena. Jagten på slutspillet er for alvor sat ind.

Kampen startede som et ægte lokalopgør, hvor de to hold fulgtes godt ad. Hverken Skanderborg eller Århus Håndbold kunne rigtigt få hverken angreb eller forsvar til at køre, selvom forsvarsgeneral Peter Lund i Århus-enden gjorde, hvad han kunne. Efter 18 minutter var stillingen 6-6 efter en sløv start på kampen, men efter en timeout fra trænerbænken i Århus Håndbold, fik spillerne slået et lille hul ned til Skanderborg Håndbold til pausen i front med 15-11.

To hurtige scoringer i 2. halvleg og et par redninger fra Christoffer Bonde bragte stillingen på 17-13 til VORES HOLD. Alligevel blev der fra trænerbænken i Århus Håndbold kaldt til timeout, men det hjalp dog gevaldigt på spillet. En ordentlig opbygning i hvert angreb blev næsten 100 procent omsat til en scoring, hvor samspillet mellem August Wiger og Mathias Larson fungerede rigtig godt. Et rigtig godt forsvar i den anden ende, ledt an af Peter Lund, gav rigtig gode arbejdsbetingelser til Christoffer Bonde i målet, der pillede den ene bold efter den anden, og endte med en redningsprocent på 43 efter slutfløjt.

Efter kampen var cheftræner Erik Veje også godt tilfreds med indsatsen fra VORES HOLD og sagde blandt andet til stiften:
”Vi er inde i en periode, hvor vi møder mange hold omkring os i tabellen, så de seneste sejre er meget vigtige. Det er også lovende, at jeg synes vores spillere har meget mere potentiale endnu, og vi kan forbedre os meget.”

Næste opgør for VORES HOLD venter allerede mandag mod endnu et hold, der kæmper med om en slutspilsplads i år, SønderjyskE Herrer. Efter det venter Fredericia HK på udebane. To hold, hvor der kan være fire vigtige point på spil for VORES HOLD. Fokus er dog først og fremmest rettet mod mandagens kamp, hvor der også venter et gensyn med to tidligere holdkammerater; Nikolai Vinther og Tobias Møller.

Kampen kan som altid følges på tophåndbold og på Århus Håndbolds sociale medier med kampstart kl. 20.00. Derudover kan du følge opgøret på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30.

Kampens målscorere:
Mads-Peter Lønborg: 7 mål
Lukas Jørgensen: 6 mål
Jesper Dahl: 4 mål
August Wiger: 4 mål
Lasse Nikolajsen: 3 mål
Mathias Larson: 2 mål
Jon Katballe: 1 mål
Emil Jessen: 1 mål