VORES HOLD er lidt over halvvejs med grundspillet i HTH Herreligaen, og der er kamp om pladserne for at nå med i top otte og slutspillet. Da de første 13 kampe var spillet, tog vi en snak med to gamle kendinge på VORES HOLD; Christoffer Bonde og anfører Peter Lund, der begge gerne havde set lidt flere point på kontoen end de 12, som holdet har nu.
”Tabellens alvor taget i betragtning som den ser ud nu, så ville jeg gerne have haft lidt flere point for at tage afstand til den tætte gruppe, der ligger i midten. Set på de kampe, som vi har spillet, så har vi trukket os sejrrigt ud af de kampe mod de modstandere, som vi måler os med. Der har været et par svipsere iblandt. Vi havde mulighed for at hente point mod TTH Holstebro og Skjern, men manglede lige det sidste. Så alt i alt har det været en blandet første halvsæson, men stadig noget, som giver tro på, at vi har nogle gode kampe i vente,” siger Peter Lund.

Århus Håndbold var et af de hold i HTH Herreligaen, som skiftede flere spillere ud ved sæsonstart.
Nu er alle hold mødt første gang. Nu venter der endnu en runde, hvor VORES HOLD har en del flere kampe og træningstimer sammen. Et nyt hold kan dog også være en fordel, fortæller Christoffer Bonde.
”Folk udvikler sig jo igennem en sæson, og hold udvikler sig. Jeg tror, det er til vores fordel, fordi vi var et helt nyt hold i sommer, og vi udvikler os i hele tiden. Der er nogle af de andre hold, som har spillet sammen i flere år, som måske ikke har så meget at rykke på.” Christoffer Bonde er dog enig med Peter Lund, og havde gerne set flere point på kontoen.
”Det er klart, det kunne godt have set bedre ud, men jeg tror også, at vi skal være tilfredse med det, vi har fået, og især tilfredse med, at vi har været forholdsvis gode på hjemmebane.”

En positiv formkurve
Der er ualmindelig tæt kamp om slutspilspladserne i denne sæson. Det betyder også, at hvert point, som VORES HOLD kan få på kontoen, kan være dem, som sikrer slutspilsdeltagelse. Og det er målet for VORES HOLD i denne sæson, siger Peter Lund.
”Det er vores ambition og vores mål. Det skal vi have som mål. Jeg synes, vores formkurve har vist, at vi er en potentiel bejler, men der er stadig lang vej endnu. Vi har chancen, og den skal vi jagte. Når vi virkelig rammer niveauet, så synes jeg, vi spiller rigtig godt håndbold i begge ender.”

Der er tre kampe tilbage for VORES HOLD, inden vi rammer juleferien, og her er succeskriteriet for anfører Peter Lund klart, flere point på kontoen.
”Jeg forventer, at vi spiller nogle gode kampe, og får nogle point at gå til julepause på. Hvor mange, det kan jeg ikke svare på, men en julepause med flere point end vi har nu.”

Peter Lund og Christoffer Bonde har i denne sæson været de rutinerede på VORES HOLD, der har taget imod seks nye holdkammerater. Og specielt én har overrasket Christoffer Bonde.
”Det har August helt sikkert. Jeg må indrømme, at jeg ikke kendte så meget til ham, da Århus Håndbold hentede ham. Men jeg har både til træning og til kamp set, at han er en rigtig dygtig spiller, der har været en vigtig mand på banen for os.”