I morgen venter årets sidste hjemmekamp for VORES HOLD, når GOG gæster Ceres Arena kl. 15.00. Overraskelsen skal leveres i jagten på vigtige point, hvis drømmen om slutspil skal holdes i live.

For der er brug for ”bonus”-pointene for VORES HOLD efter to smalle nederlag til SønderjyskE Herrer og Fredericia HK i de to seneste opgør. Her har Århus håndbold kæmpet med at få forsvaret til at lukke ned, mens boldene i den anden ende heller ikke har ramt målet. Alligevel er der dog positive takter at spore hos VORES HOLD, der har haft en stejl læringskurve siden sæsonstarten.

I seneste opgør mod Fredericia HK så vi derudover igen den unge bagkæde, bestående af Jon Katballe, Mathias Larson og Emil Jessen, levere flere gode aktioner der var med til at bringe VORES HOLD tilbage i kampen. Jens Fredsgaard har også vist, at han er i topform efter SønderjyskE-kampen, hvor han endte med en scoringsprocent over 40. Træningerne op til morgendagens opgør har også været gode – VORES HOLD er klar til kamp!

Det er også et formstærkt GOG-hold, der gæster Smilets By. Til trods for at være slået tilbage med covid-19 både blandt spillere og staben, så er GOG vendt stærkt retur fra sygesengen. Senest i Europa-cuppen, hvor de tirsdag og onsdag spillede mod ungarske Tatabanya og vandt begge opgør. I ligasammenhænge er holdet også nogle tunge drenge at danse med, og befinder sig i øjeblikket på 2. pladsen med 24 point efter 13 kampe.

GOGs kontramaskine var sammen med Morten Olsen en farlig cocktail for VORES HOLD, da de to hold mødtes i begyndelsen af sæsonen. Siden har VORES HOLD haft en del flere timer og kampe sammen, så vi tør godt love et spændende opgør i Ceres Arena i morgen, når VORES HOLD jagter point i årets sidste hjemmekamp.

Med de nye restriktioner bliver det desværre uden sæsonkortholdere og sponsorer på lægterne. Vi ved dog, at I bakker op hjemme fra stuerne – opgøret kan du som altid følge på tophåndbold og Århus Håndbolds Instagram-profil med kampstart kl. 15.00