I midten af november havde VORES HOLD spillet halvdelen af grundspillet i sæson 20/21. 12 point blev det til i de første 13 kampe. To gamle kendinge, Christoffer Bonde og Peter Lund var begge tilfredse, men havde gerne set flere point på kontoen. Det samme er gældende for to af de nye spillere fra VORES HOLD, Jesper Dahl og William Aar.
”Inden vi startede, vidste vi jo reelt set ikke, hvor vi stod i forhold til de andre, fordi vi var så nyt et hold, så på den måde er det okay. Men jeg tror gerne, at jeg ville have haft to point mere, men 12 point er godkendt,” sagde Jesper Dahl efter de første 13 kampe.

VORES HOLD har haft en tendens til at skulle bruge en halvleg på at spille sig varme, for derefter at spille rigtig godt på banen. Mange nye spillere på holdet, kan have en betydning, mener Jesper Dahl.
”Der er ikke mange kampe, hvor vi har ydet en helt god præstation. Hvorfor det lige er sådan, det ved jeg ikke. Det kan da have en betydning, at vi er et nyt hold, og vi er mange spillere, der har mange kvaliteter. Så at finde hvem der rammer dagen, det kan være svært. Vi skal i hvert fald have fundet noget mere stabilitet, for det svinger lidt for meget, og det har det gjort generelt. Det skal vi have fundet formlen på at løse.”

William Aar, endnu en ny mand på VORES HOLD, mener også præstationerne har været præget af et hold med nye spillere, der har skullet bruge noget tid på at lære at spille sammen.
”Vi er et nyt hold, og vi spiller godt, når vi spiller godt. Og det er samme tendens, hvis vi spiller dårligt, så har vi let ved at falde fra hinanden. Fordi vi er et nyt hold, så har vi ikke de trygge systemer, som vi ved, at vi behersker. Det er noget, vi skal arbejde med, så vi rammer systemerne lidt tidligere i de perioder, hvor det ikke går så godt, men det kommer forhåbentlig med tiden.”

To kampe er der tilbage inden julepausen for VORES HOLD. Og selvom pointene er vigtige, så er det også vigtigt at levere en god præstation på banen, mener Jesper Dahl.
”Det handler ligeså meget om, at vi får strikket nogle gode kampe sammen. At vi spiller en kamp, hvor vi hele vejen igennem leverer nogle præstationer på banen, som vi kan være tilfredse med. Holdene er så tætte, så vi kan også tabe, selvom vi leverer en god præstation på banen. Det handler om, at vi kan se os selv i øjnene, og det synes jeg f.eks. ikke, vi kunne med vores kamp mod SønderjyskE. Her var det ligeså meget os selv der tabte, som det var SønderjyskE, der var gode. På den måde er det måske ikke så meget pointene, vi kigger på, men ligeså meget præstationen, som vi skal måle os selv på,” og William Aar fortsætter.
”Det er lidt op til os selv, hvordan vi placerer os fremadrettet, og om vi kommer med i slutspillet eller ej. Vi skal i hvert fald gøre alt for at komme med.”

Selvom William Aar og Jesper Dahl var nye spillere på VORES HOLD, er begge hurtigt blevet en fast del af holdopstillingen. Præstationerne på banen har dog været lidt mere svingene, mener begge.
”Præstationsmæssigt er det ikke gået, som jeg havde ønsket, men det kommer nok, og jeg trives med den tillid, som jeg har fået. Med tilliden så stiger præstationerne også, så det er bare at arbejde videre,” siger William Aar. På modsatte back, har Jesper Dahl det på samme måde.
”Det er lidt som holdets. Jeg synes, der har været nogle okay præstationer, og så har der også været nogle, jeg ikke har været så tilfreds med. Det er ikke sådan, at jeg går grædende i seng, men jeg har heller ikke armene i vejret over min egen præstation. Der er en masse at arbejde videre på, og det er jo bare fedt.”

Jesper Dahl har dog været glad for at komme til Århus Håndbold og Smilet by.
”Det er altid lidt specielt at komme et nyt sted hen, fordi man lige skal finde fodfæste, både på og udenfor banen. Jeg har lynhurtigt fundet en god plads, og jeg synes også, at jeg udenfor banen føler mig rigtig godt tilpas. Århus Håndbold har været rigtige gode til at tage imod en, og man kan mærke, at der er mange folk i klubben, der også vil Århus Håndbold, og det er rigtig dejligt og opløftende for ens arbejde i hverdagen.”