Senere i dag venter tredje opgør mod Bjerringbro-Silkeborg i denne sæson. De to første finder vi tilbage i september, hvor vi mødte de sorte fra Silkeborg to gange med en dags mellemrum i Ceres Arena. Begge gange blev det sejr til BSH, først i ligasammenhæng, efterfølgende i Santander Cup-pokalens 1/8-finale.

Århus Håndbold får dog i dag endnu en chance for at tage revanche for de to første opgør, når de møder BSH på udebane i JYSK Arena. Og går vi knap et år tilbage, så finder vi også her et opgør på udebane mod selvsamme. December er som oftest også lig med kamp mod Bjerringbro-Silkeborg i Silkeborg.

4. december sidste år vandt VORES HOLD 32-29, i hvad der må siges at være Emil Jessens indstempling i ligaen. 10 af de 32 mål blev sat ind af nr. 25 på en dag, hvor han havde ild i skudarmen. Også Lukas Jørgensen skal fremhæves i den ellers fremragende holdpræstation, hvor han var manden bag syv af målene.

I dag skal VORES HOLD igen levere på højt niveau for at få point, der begynder at se livsnødvendige ud for at nå slutspillet. Seneste ligaopgør i Ceres Arena i denne sæson, viser også, at holdet kan matche de store drenge fra BSH, hvis spillerne fra VORES HOLD rammer dagen. Her så vi blandt andet William Aar og Jon Katballe spille et fint opgør med henholdsvis syv og fire mål,

Om spillerne fra VORES HOLD leverer en gentagelse af sidste års decemberopgør kan du heldigvis følge med i. De nye restriktioner uden tilskuere i hallerne gør, at Bjerringbro-Silkeborg må livestreame dagens opgør. Det gør de på deres facebook-side med kampstart kl. 18.00 – som altid kan du også følge opgøret på tophåndbold.