Sidste chance for at hente point i 2020 venter i dag, når VORES HOLD tager vestpå og møder Lemvig-Thyborøn. En spændende kamp for begge hold, der gerne vil skyde juleferien i gang med to point.

Seneste opgør for VORES HOLD ligger kun et par dage tilbage. I fredags måtte holdet desværre se sig slået af Bjerringbro-Silkeborg, men et godt element i kampen var Lukas Jørgensen. Han leverede en stabil indsats på stregen, og var manden bag seks af Århus Håndbolds mål.
Kigger vi tilbage til seneste opgør mod Lemvig-Thyborøn Håndbold, så finder vi også her en pragtpræstation af Lukas Jørgensen. Her stod han bag syv af de 26 mål, der tilbage i september var nok til at sende Lemvig-Thyborønboerne tilbage vestpå uden point.

I dag skal der dog mere til, end blot en god præstation fra #14, før VORES HOLD kan gå på juleferie med en sejr. I de seneste opgør har der været slinger i valsen for spillere fra VORES HOLD, og de helt gode takter har ikke været tilstede på banen. Enkelte elementer har spillet, men det store hele har ikke fungeret for holdet. Det skal det i dag, for det er ikke bare to point, det er også kampen om ikke at overvintre på en stribe af nederlag.

Et blik på tabellen fortæller også, at det er ved at være alvor for VORES HOLD, og selvom Lemvig-Thyborøn i øjeblikket befinder sig på en sidsteplads, så fortæller det langt fra hele historien. Holdet har nemlig gang på gang været lige ved og næsten ved at tage point fra en god blanding af top og bund i HTH Herreligaen. En dag skal det lykkes for dem, men vi håber, at det ikke bliver i dag.

Du kan som altid følge kampen på tophåndbold med kampstart kl. 18.30