2020 lakker mod enden, og hvilket år vi har været igennem. Da vi 9. marts spillede mod Ribe-Esbjerg HH i en tom Ceres Arena, håbede vi, at det var et scenarie, der ikke ville gentage sig. Nu står vi dog i samme situation, de seneste tre kampe i HTH Herreligaen har vi spillet uden tilskuere. Et stort ønske for 2021 er at se folk tilbage på lægterne i Ceres Arena.

To dage efter kampen i foråret lukkede statsminister Mette Frederiksen landet ned, kort efter fulgte HTH Herrehåndboldligaen og deraf hjemsendelse af hele Århus Håndbold. 10. maj vendte Bente og Fredrik tilbage på kontoret, mens resten fortsatte hjemsendelsen. Her mødte de stor velvilje til at bakke op om VORES HOLD, Århus Håndbold, i en svær tid. Derfor skal der fra os alle i Århus Håndbold lyde et af hjertet tak for opbakningen – til sponsorer og sæsonkortholdere, der med en massiv opbakning til klubben, har sikret endnu en sæson med VORES HOLD.

En rigtig stor tak skal også lyde til vores frivillige, der har været helt igennem fantastiske til at hjælpe os igennem de forskellige corona-restriktioner. I har været omstillingsparate og altid klar til at give en ekstra hånd for at sikre, at vi kunne passe bedst muligt på hinanden i Ceres Arena og fortsat afvikle vores kampe på professionel vis.

Da vi tog hul på sæson 20/21 havde vi forinden sagt farvel til syv spillere. Dermed bød vi i midten af juli også velkommen til seks nye ansigter på VORES HOLD. Siden er det gået, som det oftest gør med et nyt hold; på gode dage går det rigtig godt, på de dårlige knap så godt. Potentialet er dog stort for et ungt VORES HOLD, og et spændende forår venter forude. Her skal VORES HOLD forsøge at hente point nok til en slutspilsdeltagelse – vi håber og krydser fingre for, at det igen bliver med tilskuere på lægterne.

Igen af hjertet tak for den store opbakning som I har vist og fortsat viser VORES HOLD – vi glæder os til et spændende 2021 med jer.

Glædelig jul og godt nytår!
/Århus Håndbold

OBS. Kontoret holder lukket frem til og med 6. januar.