Århus Håndbolds assistenttræner gennem de seneste fem år, Simon Sørensen, stopper ved udløbet af den igangværende sæson for at søge nye udfordringer i HTH-ligaen.
”Simon har leveret en fornem indsats i sine år i Århus Håndbold. Han er en grundig, engageret og begavet træner, der har udviklet sig flot i årene hos os. Vi kan derfor sige en stor tak for indsatsen, og ønske alt godt for Simon fremover ” siger sportschef Peter Bredal.

”Jeg har haft en rigtig god tid i Århus Håndbold. Alle i, og omkring, klubben har været med til at fylde min hverdag med udfordringer og gode oplevelser, og medvirket til min personlige udvikling i de seneste 5 år. Jeg ser frem til at slutte sæsonen bedst muligt – forhåbentligt foran tilskuere igen – ligesom jeg vil arbejde stenhårdt på, at vi klemmer os med i top-8”, siger Simon Sørensen.

”Opgaven med at finde Simons efterfølger er naturligvis igangsat, og vi glæder os til at arbejde med processen, og de nye impulser der altid følger med. ” udtaler Peter Bredal endvidere.

For eventuelle spørgsmål eller yderligere kommentarer kontakt venligst:
Sportschef Peter Bredal
Tlf. nr. 29163117

Assistenttræner Simon Sørensen
Tlf. nr. 20415788