Hverken to point eller en ret køn kamp blev det til i forårspremieren for VORES HOLD, der i går eftermiddags tørnede sammen med vestjyderne fra Skjern Håndbold.

At kampen ikke ligefrem var fyldt med god håndbold, er også sådan en ærgerlig Rasmus Kier beskriver opgøret efter slutfløjt. Han endte selv som topscorer for VORES HOLD med fem mål.
”Det bliver på mange måder en hektisk kamp, der bølger meget frem og tilbage. Hverken vores eller Skjerns angreb kommer i gang på noget tidspunkt. I de perioder, hvor vi skal være kyniske, formår vi ikke at være det. Jeg synes, at vi i store dele af kampen burde være foran med to-tre stykker, men så laver vi nogle tekniske fejl, brænder nogle chancer og får nogle to minutters, der gør, at kampen i hele tiden ligger og bølger frem og tilbage. Så det er meget surt lige nu, jeg føler virkelig, det var i dag, vi kunne have slået Skjern.”

Det blev en forårspremiere, som det ofte gør, lidt nervøst spil og lidt rust der skal spilles af. Sådan var det i hvert fald i går for begge hold, hvor de tekniske fejl langt fra var få. Og selvom angrebene for begge hold aldrig helt kom i gang, så stemplede begge målmænd dog ind i 2021 på bedste maner. Christoffer Bonde kom godt fra start og endte også opgøret med en redningsprocent på den gode side af 40. Det samme gjorde målmandskollegaen i den anden ende, Robin Haug.

Christoffer Bonde var, ligesom Rasmus Kier, en skuffet mand efter slutfløjt, til trods for sin egen præstation i målet, men havde dog ros til sit forsvar.
”Det er svært at tage noget med videre, når man har tabt, men det er nok den kamp i sæsonen, hvor vi har dækket bedst op. Specielt Peter Lund stod godt derinde.”

Der er ikke mange dage for VORES HOLD til at få styr på de fejlslagne ting fra gårsdagens opgør. Allerede tirsdag venter næste opgør, hvor turen for Århus Håndbold går til Dansk Kabel TV Arena og TMS Ringsted. En kamp der skal vindes, mener Rasmus Kier.
”Den skal være der. Den skal vi vinde, hvis vi vil gøre os forhåbninger om et slutspil, så skal der to point på kontoen.”

Netop angrebsspillet som, hverken fungerede for Århus Håndbold eller Skjern Håndbold, er et af de ting, som Århus håndbold skal have styr på for at hive to point med hjem fra Ringsted.
”Vi er nødt til at være noget skarpere i vores angrebsspil. Vi lukker 21 mål ind, og den tror jeg, vi vil sælge mod alle hold, men kun at score 20 er til gengæld også uacceptabelt mod alle hold,” sagde Chrisoffer Bonde efter gårsdagens opgør.

Kampens målscorere:
Rasmus Kier: 5 mål
Anton Laursen: 4 mål
Frederik Børm: 3 mål
Jesper Dahl: 3 mål
Lukas Jørgensen: 2 mål
August Wiger: 2 mål
Mathias Larson: 1 mål