Det er igen blevet kampdag for VORES HOLD, der i sne og slud tager turen østpå, hvor de senere møder TMS Ringsted. Her venter et opgør, hvor to point skal sikres, og de få gode ting fra seneste opgør mod Skjern Håndbold skal tages med.

For som Christoffer Bonde sagde efter lørdagens opgør, så var det et rigtig fint forsvarsspil, som spillerne fra VORES HOLD leverede. Mere styr skal der dog på angrebsspillet, som ikke helt fungerede som bænken ville. Vi så dog Anton Laursen komme godt fra start i 2021, hvor han i lørdagens opgør blev noteret for 4 scoringer.

Dagens opgør er anden gang de to hold støder sammen i HTH Herreligaen. Første gang finder vi tilbage i efteråret, hvor VORES HOLD vandt 29-27. Også her leverede Christoffer Bonde i målet med en redningsprocent på 39. August Wiger og Lasse Nikolajsen var dog også vigtige mænd bag sejren med henholdsvis seks og fem scoringer.

Et blik på tabellen viser, at TMS befinder sig lige under Århus Håndbold på 12. pladsen. Der er dog lidt større pointforskel end de to placeringer fortæller om. Århus Håndbold har i 19 kampe hentet 14 point. TMS har i samme antal hentet fem. TMS Ringsted har flere gange formået at levere overraskelserne blandt andet med uafgjort mod TTH Holstebro og sejre over Mors/Thy Håndbold og Skanderborg Håndbold. Derudover har TMS Ringsted også HTH-ligaens anden mest scorende på holdet i Morten Jensen, der indtil videre er noteret for 132 mål i 18 kampe. Kun overgået af GOG´s Emil Jacobsen med 135 mål i samme antal.

TMS Ringsted kommer til opgøret, ligesom Århus Håndbold, med et nederlag. Her kom TMS Ringsted på prøve mod Bjerringbro-Silkeborg og måtte se sig slået 42-25 på udebane. Det betyder dog langt fra, at holdet ikke kommer til at kæmpe for de to point, for dem er de to point lige så vigtige som Århus Håndbold. TMS Ringsted har også tidligere bidt fra sig, hvor Frank Mikkelsen, også kendt som ”TV-Frank” og Brian Jørgensen i målet, har været store faktorer.

VORES HOLD er klar til at kæmpe for to vigtige point i dag med kampstart kl. 18.30 i Dansk Kabel TV Arena. Kampen kan streames her mod betaling: TMS Ringsted vs. Århus Håndbold