To point skulle hentes for at holde liv i slutspilsdrømmen. Det var præmissen inden turen gik til Ringsted i går. To point var også hvad VORES HOLD vendte retur med, om end ikke i en køn håndboldkamp, hvor Århus Håndbold sled sig til sejren på 27-24.

Det var TMS Ringsted, der kom bedst fra start i opgøret. Brian Jørgensen i TMS-målet pillede, hvad spillerne fra VORES HOLD, kastede ind til ham. Rasmus Kier og Lukas Jørgensen fik slået hul på boblen, hvor også Anton Laursen fik sendt vigtige bolde i mål. TMS Ringsted kæmpede dog for at følge med, men Århus Håndbold fik slået et lille hul til pausen på 10-14.

TMS Ringsted kom også godt fra start i de sidste 30 minutter af opgøret og havde efter de første seks minutter udlignet til 16-16. Det blev dog aldrig til mere end udligning for hjemmeholdet, hvor tredje udvisning til TMS Ringsteds Sebastian Thorsen gav gode muligheder til VORES HOLD. Det udnyttede blandt andet Emil Jessen og August Wiger, der satte flere vigtige scoringer ind, der igen fik skabt et lille hul ned til Ringsted. Og Jens Fredsgaard blev en vigtig mand i målet i 2. halvleg med flere store redninger. Derfor blev det også VORES HOLD, der tog de to vigtige point med hjem til Smilets by og i øjeblikket har placeret sig på en 10. plads.

Næste opgør for VORES HOLD venter på hjemmebane, hvor TTH Holstebro gæster Ceres Arena lørdag d. 20 februar kl. 14.00. Et opgør vi igen livestreamer til jer via hjemmesiden.

Kampens målscorere:
Mads-Peter Lønborg: 5 mål
Anton Laursen: 5 mål
August Wiger: 4 mål
Rasmus Kier: 3 mål
Lukas Jørgensen: 3 mål
Jesper Dahl: 2 mål
Frederik Børm: 2 mål
Emil Jessen: 2 mål
Mathias Larson: 1 mål