I tirsdags vendte VORES HOLD retur fra Sjælland efter et opgør mod TMS Ringsted. En rigtig tæt kamp, hvor spillerne fra Århus Håndbold først til sidst i opgøret fik slået et lille hul ned til modstanderen. Kampen endte 27-24 til VORES HOLD, men det var bestemt ikke godt spil på banen, der sikrede de to point, fortæller August Wiger.
”Det var ikke den bedste kamp for nogle af holdene, men vi tog to point. Det var en tæt kamp, hvor vi kom sikkert ud til sidst, men jeg synes hverken vi eller TMS spillede supergodt.”

Det var dog to vigtige point, som blev sat på kontoen for VORES HOLD, der stadig jagter point nok til top otte, inden grundspillet er færdigt. Tilbage er seks kampe mod stærke hold og flere direkte modstandere, der selv kæmper for en plads i det fine selskab.
”Jeg håber på mindst otte point, så må vi se, om det bliver slutspil. Vi har haft mange tætte kampe, hvor vi kun har tabt med et enkelt mål eller to. Så jeg håber, at vi i returopgørene kan overraske og hive de nødvendige point hjem,” siger August Wiger.

Holdene som Århus Håndbold møder i de kommende runder, er; TTH Holstebro, KIF Kolding, Aalborg Håndbold, Ribe-Esbjerg HH, Mors/Thy Håndbold og SønderjyskE Herrer. Tre kampe på hjemmebane og tre kampe på udebane. Sæsonens målsætning var slutspillet, det er stadig realistisk, men der skal point på kontoen, sagde cheftræner Erik Veje inden årets første kamp.
”Der kommer mange kampe mod de direkte modstandere, hvor der ikke så meget snak. Kan vi ikke banke dem, så har vi heller ikke fortjent at komme i slutspillet. Vi er i hvert fald to point bagefter, som vi skal have hentet. Det kræver jo nok, at vi kommer op på en 24-25 point for at komme i slutspillet.”

Næste opgør for VORES HOLD venter i Ceres Arena mod TTH Holstebro lørdag d. 20. februar kl. 14.00. Det første opgør mod TTH Holstebro var meget tæt med Århus Håndbold i front det meste af opgøret. Det var først i de sidste minutter, TTH Holstebro udlignede og senere sikrede sejren. Og netop sådan beskriver August Wiger også opgøret.
”Jeg håber på point. Det var en meget tæt og intens kamp på deres hjemmebane, hvor vi førte næsten hele kampen, men desværre tabte til sidst. Jeg håber, vi kan vinde denne gang.”

Næste opgør spilles med de nuværende restriktioner, hvilket betyder, at vi ikke kan invitere tilskuere ind i Ceres Arena. At se tilskuere på lægterne igen, er noget som August Wiger ser frem til.
”Det er ikke supersjovt, det er jo tilskuerne, der skaber den gode stemning. Lige nu er det, som det er med corona og vi kan ikke gøre så meget, så vi må få det bedste ud af det. Men jeg ser frem til, at vi kan få tilskuere på lægterne igen. Jeg har endnu ikke spillet i Danmark med mere end 500 tilskuere, så jeg håber, at vi kan få lidt flere tilskuere ind om nogle måneder eller når vi starter efter sommer.”

Kampen mod TTH Holstebro livestreames via Århus Håndbolds hjemmeside med optakt fra 13.30, hvor vi igen kommer til at krydre opgøret med kompetente kommentatorer. Opgøret fløjtes i gang kl. 14.00.