Desværre måtte VORES HOLD gå tomhændet fra halvgulvet i gårsdagens kamp mod TTH Holstebro. Vestjyderne tog hjem med de to point efter en sejr på 30-24, selvom Århus Håndbold kæmpede og var tæt på et comeback i 2. halvleg.

Der gik heller ikke fra startfløjt før cheftræneren rejste sig, ikke mindst for at hjælpe dommerne, men også for at få spillerne fra VORES HOLD rettet ind. Efter knap seks minutters spil havde TTH bragt sig foran med stillingen 5-1. Med et par skud på stolpen og et par redninger fra Christoffer Bonde i målet samt bedre aktioner i den anden ende, var VORES HOLD dog hurtigt med i opgøret igen. Dog nåede Århus Håndbold aldrig at udligne, før TTH Holstebro igen fik indstillet skuddet og sendt holdet i front 20-13 til pausen. En reel chance for at ramme en udligning i de første 30 minutter var minimal. Skarpheden og redningerne i målet udeblev.

Redningerne fra Århus-målet kom dog væltende i 2. halvleg. Christoffer Bonde var helt varm i målet og hev flere store redninger frem. Også forsvaret fik rettet ind og flere parader var i vejen for TTH-skud. Flere hurtige scoringer fra blandt andet Emil Jessen, Mads-Peter Lønborg og Rasmus Kier bragte Århus på 18-22, og et comeback til VORES HOLD syntes ikke umuligt til stor irritation fra TTH-spillerne der lod spændingerne gå ud over hinanden verbalt på banen. Herefter blev vores følgere på livestream sendt ud i en noget så nervepirrende kamp. Efter scoringen til 18-22 af Lønborg, løb begge hold ind i en scoringspause på hele otte minutter. Der blev dog taget hul på scoringspausen igen, hvor TTH Holstebro var skarpest i aktionerne, og derfor tog point med hjem med sejren på 30-24.

Derfor spidser det også til for VORES HOLD, hvis sæsonmålsætningen om slutspillet skal realiseres. Fem kampe er der tilbage til at hente point nok. Fire af modstanderne er direkte konkurrenter til top otte. Slår vi de fire, mener cheftræner Erik Veje slutspillet er muligt. Vi tør i hvert fald godt spænding til det sidste for Århus Håndbold i det resterende kampprogram.

Næste kamp for VORES HOLD er fredag d. 26. februar på udebane mod KIF Kolding – et opgør som KIF Kolding livestreamer med kampstart kl. 18.30

Kampens målscorere:
Rasmus Kier: 8 mål
Mads-Peter Lønborg: 5 mål
Lukas Jørgensen: 4 mål
Emil Jessen: 2 mål
Anton Laursen: 1 mål
August Wiger: 1 mål
Frederik Børm: 1 mål
Lasse Nikolajsen: 1 mål
Mathias Larson: 1 mål