I lørdags tog vi stille og roligt hul på fejringen af Århus Håndbolds 20-års fødselsdag, men vi er langt fra færdige med at fejre det.

Corona spænder ben for den store fest, som vi rigtig gerne ville have lavet sammen med jer. Derfor spreder vi i stedet fejringen ud, så vi kan få mest muligt ud af den runde fødselsdag.

Det betyder, at vi i de kommende dage kommer til at lave nedslag i tiden, der er gået, kommer til at sige lidt ekstra tak til de mennesker, der har været en del af klubben i mange år – og ikke mindst bringe interviews med dem, som havde en finger med i spillet, da Århus Håndbold blev til.

Vi kommer også til at køre et fødselsdagstilbud på VORES HOLDs ”støttetrøjer” til jer. Så har du ikke allerede en klubtrøje, så er det nu, du skal have fingrene i en med 20 procents rabat i anledning af fødselsdagen – skriv til Bente Svejstrup på bs@aarhushaandbold.dk hvis du gerne vil købe en trøje.

Voksenstr. 400,- (normalpris 500,-)
Børnestr. 280,- (normalpris 350,-)

Sidst, men langt fra mindst, så skal vi sige tak. I løbet af de 20 år som Århus Håndbold nu kan fejre, har mange, mange mennesker været en del af klubben. Lige fra frivillige til ansatte, spillere og sponsorer – en ekstraordinær stor tak skal lyde til de mennesker, som igennem årene har været en del af VORES HOLD.