I dag tager vi hul på en lille mini-serie, vi kalder “Vigtige ansigter i kulissen”. Det gør vi, fordi vi i anledningen af klubbens 20 års fødselsdag, gerne vil sige lidt ekstra tak til de mennesker, som har været en del af VORES HOLD i mange år.

Du har helt sikkert set hende før. Enten på gulvet, når hun overrækker blomster til spillerne, ved hendes velorganiserede rod på skrivebordet på Århus Håndbold-kontoret (vær ikke i tvivl, hun har styr på alt, hvad der ligger på bordet!) eller når hun med mobilen i hånden på mystisk vis er til stede overalt på en kampdag. Måske du også har prøvet at modtage en af hendes utallige mails.

Det er selvfølgelig Bente Svejstrup!
Bente har været en fast del af klubben siden august 2004, hvor hun har været toneangivende både på kontoret og i resten af Århus Håndbold. Siden Bente første gang satte sig i kontorstolen i Ceres Arena har hun været til stede til samtlige hjemmekampe, og afvikler kamp nr. 280 i træk d. 7. marts mod Aalborg Håndbold.

Bente plejer at have en finger med i stort set alt, hvad der foregår i klubben. Derfor var det også til stor overraskelse for hende, da spillerne d. 12 marts 2019 til et opgør i Ceres Arena overrakte hende roser for at fejre kampafvikling nr. 250 i træk.