Vi fortsætter med vores mini-serie “Vigtige ansigter i kulissen” med dem, der har været med i allerlængst tid!

Det startede egentlig med opbakning til VRI´s divisionshold tilbage i 70érne. I 90érne greb det dog om sig, og Oldboysholdet og flere af deres koner blev faste hjælpere til ligaholdets kampe i bellevuehallen.

Da klubsammenlægningerne kom, fulgte ”De Blå” med, først til Århus HK, siden til Århus GF og nu Århus Håndbold. Navnet ”De Blå” kom helt tilfældigt til, fordi crewét fik nye trøjer, farven var blå og navnet har hængt ved lige siden.

Flere af “De Blå” har hængt ved siden 70érne og sammenholdet blandt ”De Blå” er stærkt. Hvert år, når corona tillader det, så er de afsted på sommerudflugter og har igennem årene besøgt store dele af Danmark.

I løbet af årene har ”De Blå” været en uundværlig del af afviklingen af VORES HOLDs hjemmekampe og har en stor finger med i spillet, i hvad vi selv kalder, Danmarks flotteste hjemmebane.