Vi fortsætter vores mini-serie “Vigtige ansigter i kulissen” og er nået til en af de to familier, som også er en del af Århus Håndbold-familien og har været det i rigtig mange år, familien Radoor.

En forældresamtale på Rundhøjskolen med datteren Tine i 2002 udviklede sig til meget, meget mere for Ib og Dorte. Her faldt snakken også på håndbold og en invitation fra daværende cheftræner, og ikke mindst matematiklærer, Jesper Ø. Petersen, til at komme forbi til en kamp i Ceres Arena. Lige siden har Dorte og Ib, og sidenhen også børnene, været en uundværlig hjælp i klubben og har i årenes løb kun misset to hjemmebaneopgør.

I mange år var Ib og Dorte også en fast støtte bag holdet på udebaneture, og har sågar taget turen til Norditalien, da VORES HOLD spillede et Champions League opgør her. Da cheftræner Erik Veje så dem ude foran hallen sagde han; ”hvad fanden laver I her,” hvortil de kvitterede med største selvfølgelighed; ”Vi bakker da op om drengene!”

Til opgørene i Ceres Arena finder du Ib og Dorte siddende bag dommerbordet ved det såkaldte teknikbord, hvor de blandt andet står for at holde vores LED-bander og kube i loftet kørende. De gør de sammen med Morten `Skjolde´ Skjoldmose, en god ven af familien Radoor, og som oftest en af døtrene.

Med de mange år på sidelinjen, så er Ib og Dorte et kendt ansigt på sidelinjen hos Århus Håndbold, både hos tidligere og nuværende spillere, sponsorere og tilhængere af VORES HOLD. Vi ser frem til fortsat at se familien Radoor på sidelinjen, når VORES HOLD løber på banen i Ceres Arena.