I vores miniserie “Vigtige ansigter i kulissen”, finder vi endnu en familie, som har været en del af Århus Håndbold i en lang årrække; Familien Juhl.

Dårlige knæ satte en stopper for Susan Juhls egen tid på håndboldbanen, hvor hun blandt andet spillede med Tina Bøttzau, der var med til at vinde OL-guld i 1996. Susan gav dog aldrig slip på sporten og stille og roligt smittede Susans håndboldinteresse også af på familien. Det førte til købet af et par sæsonkort til Århus Håndbold i 2012. Da Susan altid har lavet frivilligt arbejde, var hun ikke bleg for at spørge, om klubben havde brug for hjælp udenfor banen og røg hurtigt ind i crewét som frivillig i Århus Håndbold.

Børnene, Frederikke, Charlotte og Katrine, blev i første gang lokket med i hallen, blandt andet med en gameboy i hånden. Nu har de tre piger selv udviklet interessen for håndbold, og er også en stor del af det frivillige arbejde bag hver kampafvikling.

Peter, Susans mand, så sin første håndboldkamp i Vejlby-Risskov hallen, hvor Århus Håndbold fik en ordentlig snitter af Skanderborg Håndbold. Det skræmte ham dog ikke helt væk, og til et håndboldarrangement i 2013 faldt Peter i snak med Ib Radoor, der havde brug for hjælp til LED-banderne.

Familien Juhl har rundet mere end 10 år som en del af Århus Håndbold-familien og har flere gange også haft en finger med i spillet, når der har været store håndboldturneringer på dansk grund. Blandt andet til de seneste Dame- og Herreslutrunder. På billedet ses fire ud af fem medlemmer fra familien Juhl, hvor de hjælper til ved en slutrunde.