I dette “afsnit” af vores mini-serie “Vigtige ansigter i kulissen” kigger vi lidt nærmere på tre herrer, som udenfor banen gør et stort stykke arbejde for VORES HOLD; Kim , Poul-Erik og Ole.

Måske du ikke lige kan sætte ansigt på de to herrer Kim og Poul-Erik, men du har helt sikkert stiftet bekendtskab med dem før eller i hvert fald enten deres musik eller stemme, hvis du har siddet på lægterne i Ceres Arena. Kim er nemlig vores faste speaker til VORES HOLDs hjemmekampe og er manden, der tager dig igennem hele opgøret med alt fra to minutters udvisning til scoringer, personlige sponsorer og meget, meget mere. Mens Kim er stemmen, er Poul-Erik musikken, han er Århus Håndbolds DJ, og sørger for den helt rigtige stemning til opgørene i Ceres Arena.

Kim har været med siden 2010, hvor han fik sin debut som speaker til et opgør mod AG København i en fyldt Ceres Arena. Noget af en debut for Kim, der også har indrømmet, at han var en smule nervøs. Udover at være vores faste speaker til VORES HOLDS hjemmekampe, så er Kim også musikmand for DHF både for dame- og herrelandsholdet.

Inden Kim blev musikmand for DHF, var det i stedet Poul-Erik Jensen der sad i denne stol hos DHF, hvor han var landsholds-DJ i 18 år. Samtidig har han, ligesom Kim, været fast mand til Århus Håndbolds hjemmekampe. Han er nemlig manden, der sørger for, at der altid ryger god stemning ud af højtalerne i Ceres Arena. Poul-Erik sad også bag DJ-pulten til VM i 2019, og derfor også manden, der gjorde ”For evigt” så populær i håndboldkredse.

En tredje person, som du sikkert ikke vidste, du faktisk kender, er Ole Nielsen. Ole Nielsen er fast husfotograf i Århus Håndbold og har haft tilknytning til Århus Håndbold i rigtig mange år. Det er som oftest billeder fra Oles kamera, du ser, hvis du følger klubben på de sociale medier. Ole er igennem årene blevet en rigtig god ven af Århus Håndbold.