Søndag venter endnu et opgør for VORES HOLD, der tager imod mestrene fra Aalborg Håndbold søndag kl. 15.00 i Ceres Arena. Seneste opgør for VORES HOLD kastede desværre ikke vigtige point af sig i Kolding som håbet. Her var specielt syv mod seks-spillet fra KIF Kolding dominerede sammen med en meget velspillende Tim Winkler i målet. Jesper Dahl fremhæver dog endnu en KIF-spiller, der var afgørende for, at de to point blev i Kolding.
”Jeg synes, vi startede rigtig godt ud seks mod seks defensivt, men de skiftede lynhurtigt over i syv mod seks, og det fik vi aldrig helt styr på. Specielt Chris Jørgensen løb og dikterede kampen inde fra midten. Han havde 11 assist, og det vidner meget godt om, at han havde for meget styring.”

Første opgør mod søndagens modstander, Aalborg Håndbold, blev spillet tilbage i oktober. Her mødte vi for første gang en gammel kending, Nikolaj Læsø, efter han i denne sæson skiftede til det nordjyske. Og det var bestemt ikke en varm velkomst, som han havde planlagt til sit tidligere hold. Efter slutfløjt havde han sendt 11 af Aalborgs 40 scoringer i mål, hvor også spillere som Lukas Sandell og Jonas Samuelsson spillede en stor rolle. Selvom de to bagspillere ifølge Jesper Dahl er meget forskellige, så er opmærksomheden rettet mod begge.
”De er ret forskellige typer. Læsø er i min verden udpræget skytte, så handler det virkelig om at få ramt ham, og ikke være så passiv på ham. Sandell er en mellemdistanceskytte, men har også et vanvittig godt mand mand-spil. Det er to forskellige opgaver, vi står over for, og det skal man kunne indstille sig på rent defensivt. Men jeg synes ikke nødvendigvis der skal ændres så meget på vores defensiv, vi har en struktur, vi arbejder ud fra og tror på, at den holder.”

I januar fik Læsø sin første medalje med landsholdet, men det var langt fra den eneste, fra Aalborg Håndbold, der fik en guldmedalje med hjem fra VM i Egypten. Også Henrik Møllgaard, Magnus Saugstrup, og Benjamin Jacobsen var med til slutrunden. Det er dog ikke noget, der får en rutineret spiller som Jesper Dahl til at ryste på hånden.
”jeg tænker ikke specielt over, at der kommer fire verdensmestre. Man er godt klar over, at det i min optik, er Danmark bedste hold, der kommer. Man tænker måske over, at man skal gøre sig en smule mere umage inden kampen. Under kampen plejer det at være sådan, at man spiller bedst, hvis man bare spiller og ikke tænker så meget. Det er min påstand, at det gør 10 ud af 10 spillere. Så det handler om ikke at tænke så meget og egentlig bare spille derudad.”

Fire kampe venter, inden grundspillet i HTH herreligaen er færdigspillet. Først her er det helt afgjort, hvilke otte hold, der skal spille slutspil, og hvilke fem hold, der skal spille kvalifikationsspil.
Indtil da er det ikke noget Jesper Dahl bruger meget tid på at tænke over.
”For os handler det mere om at finde et stabilt spil igen. Det har været fint defensivt her efter nytår, hvor vi har hængt lidt offensivt. I Kolding rammer vi dog en rigtig fin angrebskamp set over hele linjen. Det handler mere om, at vi skal blive ved med at kigge på os selv, og så tage den berømte `en kamp ad gangen´. Det er nu engang sådan, vi vinder håndboldkampe, det er er ikke ved at tænke fem kampe frem. Så vi skal blive ved med at arbejde og se, om vi ikke kan ramme en kamp med gode takter både offensivt og defensivt, for så er der gode muligheder for os i alle kampe, også mod Aalborg.”

Søndagens opgør kan du følge på Århus Håndbolds hjemmeside – her livestreamer vi opgøret med kampstart kl. 15.00 og optakt fra kl. 14.15. Det er igen Fredrik Schilling og Peter Bredal, der sætter sig i kommentatorstolene for at tage dig igennem opgøret. Inden da gør Fredrik Schilling dig helt klar til opgøret med interviews fra banen og gæster i studiet fra kl. 14.15.