Vi fortsætter mini-serien “Vigtige ansigter i kulissen”, med tre mænd der har været med siden tidernes morgen, ihvertfald tidernes morgen for Århus Håndbold.

Slas og Holme var henholdsvis holdledere for Aarhus KFUM og VRI, der sammen med to andre klubber blev lagt sammen til dengang Århus GF. Sammen overtog Slas og Holme rollen som holdleder for det nye hold med Slas i spidsen. Kort tid efter kom Flemming Blom også til, da Slas spurgte ham, om han ikke kunne hjælpe til med video til Århus GF´s kampe. Det skete selvfølgelig over en øl på stamstedet Skejby Bodega.

I dag ser du stadig de tre herrer i Århus Håndbold-regi. Slas er manden bag holdet, hvor han sørger for, at spillerne ikke mangler det mindste. Nogle vil sågar gå så langt som at sige, at de er en lille smule forkælede, når de på kampdage møder ind til et helt klart omklædningsrum, hvor stemningsmusikken allerede kører, og spillertøjet ligger pænt klar til dem. Slas er derudover altid klar til en snak, der sjældent kun omhandler håndbold.

Holme er fast mand bag bænken både på hjemme- og udebane. Her sørger han blandt andet for at holde helt styr på statistikken, og er klar, når Erik Veje midt i en kamp vender sig om for at kaste et blik på denne.

Flemming Blom, som normalt går under forkortelsen `Blom´ finder du øverst i Ceres Arena, på pressebroen, hvor han har helt styr på kameraet, når VORES HOLDs kampe skal optages. Blom er også kendt som en rigtig hurtigløber, og er så vidt det er os bekendt, den eneste videomand, der kan nå at tisse i en timeout.