Vigtige ansigter i kulissen: Niels Mørk og Morten Frank

Endnu et afsnit af vores `vigtige ansigter i kulissen´ tager jer med til staben bag VORES HOLD.

Niels Mørk har i mange år været en fast del af VORES HOLD både på og udenfor banen. Niels er nemlig VORES HOLDs huslæge og fast tilskuer til hjemmekampene i Ceres Arena.

Vi ved, at spillerne altid er i trygge hænder, når Niels er til stede i hallen, hvilket han stort set altid er på sin faste plads på tredje række bag udskiftningsbænken sammen med sin kone Doris. Niels har også af flere omgange været en vigtig mand på bænken, når spillere er kommet til skade i kampens hede.

Både Niels og Doris leverer en fantastisk opbakning til VORES HOLD, og du kan være helt sikker på, at de to nok skal fortælle dig, hvad de synes om dommerpræstationerne under kampen.

Bagved spillerne finder vi endnu en vigtig mand, Morten Frank, fysisk træner og fysioterapeut for VORES HOLD. Morten Frank har været en del af VORES HOLD siden 2011 og har en stor finger med i spillet, når det gælder spillernes fysiske tilstand. Her har vi år efter år, blandt andet takket være Morten Frank, undgået de helt store skader.

Morten Frank er derudover heller ikke bleg for at smide løbeskoene på, og presser spillerne både på løbebanen, i styrkelokalet og til fodbold.

Når HTH Herreligaen holder landsholdspause, så er Morten også en travl mand – han er nemlig også fysioterapeut for ungdomslandsholdene