Kønt var det ikke første gang vi spillede mod Ribe-Esbjerg HH i denne sæson. Det kastede heller ikke point af sig i Ceres Arena. I stedet vendte modstanderholdet retur til Esbjerg med to point efter en aften, hvor få ting fungerede på banen for VORES HOLD.

Siden opgøret i Ceres Arena, har Ribe-Esbjerg vist, at de ikke er sådan lige er til at bide skeer med. Selvom tabellen viser 18 point for 23 kampe og dermed en 9. plads, så har holdet bidt fra sig i de seneste opgør til trods for en smal trup, skader og covid19-tilfælde i begyndelsen af året. I de seneste to kampe er det blevet til uafgjort mod GOG og et meget smalt et-måls nederlag til Bjerringbro-Silkeborg. En skrivebordssejr til KIF efter BSH-skandalen, har dog sat Ribe-Esbjerg-mandskabet under pres i jagten på slutspillet. Med fem point op til KIF Kolding på 8. pladsen og tre kampe tilbage i grundspillet, ser det svært ud for morgendagens modstander.

Sæsonmålsætningen om slutspillet er for VORES HOLD dermed også definitivt slukket. Med 16 point inden de sidste tre kampe, kan Århus Håndbold ikke nå at hente point nok. Det betyder dog langt fra, at jagten på point er slut. Nu gælder det for VORES HOLD om at ende som nr. 10 efter grundspillet. Det udløser to point til kvalifikationsspillet, der bestemt ikke skal undervurderes. Fokus for holdet er derfor rettet mod de tre sidste opgør, tre opgør der bliver afgørende for næste fase af HTH Herreligaen for VORES HOLD.

Skal to point hentes i opgøret mod Ribe-Esbjerg, skal flere gode takter fra seneste kamp tages med. Blandt andet så vi William Aar stemple ind i kampen mod Aalborg Håndbold på et afgørende tidspunkt. Også Emil Jessen leverede en god præstation på banen og fik flere gange kæmpet sig igennem aalborg-forsvaret med succes. I den anden ende finder vi også en god præstation af Jens Fredsgaard i målet, der flere gange holdt Århus Håndbold inde i kampen med store redninger.

Om det er nok til at hente to point i Blue Water Dokken, må vi vente med at se kl. 19.30 – vi kan i hvert fald love dig en spændende håndboldkamp som du kan følge på Ribe-Esbjergs facebook-side fra kl. 19.20 lige her.