Selvom slutspilsdrømmen definitivt er slukket for VORES HOLD, betyder det langt fra, at der ikke venter spænding i kommende kampe. Det bedst mulige udgangspunkt til kvalifikationsspillet skal nemlig sikres. Det blev dog ikke i dag, hvor aftenens modstander, Ribe-Esbjerg HH, efter et tæt opgør tog sejren på 27-24.

Ribe-Esbjerg kommer bedst fra start i dagens opgør. Krydsspil fra modstanderholdet giver plads til målchancerne, som de udnytter til fulde. Flere gode gennembrud fra VORES HOLD, gør dog, at der hurtigt reduceret og udlignet. Århus Håndbold ligger sig i spids med en ung garde på banen, der ikke er bange for at sende boldene afsted mod en gammel kending i målet, Rene Villadsen.

Et kompakt forsvar i den anden ende af banen presser Ribe-Esbjerg til timeout efter knap et kvarters spilletid. Her kommer de bedst fra den korte pause og udligner ved 14 minutter til 5-5. Efter et par minutters scoringspause fra begge hold, får Århus sendt en bold i mål og tager endnu engang føringen. Kort tid efter vælger Ribe-Esbjerg dog at gå i syv mod seks, hvilket pumper lidt ny energi i en ellers stille og rolig, men dog tæt håndboldkamp.

En indskiftning i forsvaret af Børm og Aar gør også kun gavn. Et lidt mere aggressivt forsvar holder modstanderholdet fra scoringer, hvor også Bonde piller et par skud. Ribe-Esbjerg finder dog selv de gode takter i forsvaret, og Århus kæmper med at finde igennem. Stillingen til pausen bliver derfor 12-12.

Spændingen fortsætter i 2. halvleg, hvor de to hold følges ad. Der er flere muligheder for begge hold for at trække fra, men de fortsætter stort set hele halvlegen med et par enkelte mål imellem sig. Med godt 10 minutter igen på haluret er stillingen 22-20, og ikke meget skal gå galt for Ribe-Esbjerg, før VORES HOLD igen er med i kampen.

Det er dog manden i Ribe-Esbjerg-målet, der bliver afgørende. Rene Villadsen tager flere store chancer fra Århus skytterne, der bliver lukket for meget ned og møder et højt forsvar fra Ribe-Esbjerg. Skuddene på mål bliver herefter og nemme for Villadsen at få hånden på. Chancerne var til stede for VORES HOLD, der bare ikke var skarpe nok, da situationerne skulle afgøres.

Forude er der to kampe tilbage af grundspillet i HTH Herreligaen, hvor Århus Håndbold skal på jagt efter point. I næste uge gælder det en hjemmekamp tirsdag d. 23. marts mod Mors/Thy Håndbold.

Kampens målscorere:
August Wiger: 8 mål
Mathias Larson: 3 mål
Lasse Nikolajsen: 3 mål
Mads-Peter Lønborg: 3 mål
Rasmus Kier: 2 mål
Emil Jessen: 2 mål
Jon Katballe: 1 mål
Frederik Børm: 2 mål