Opgør mod Mors/Thy er som et skud i tågen, man ved aldrig helt, hvad der kommer til at ske. Det beviser de to seneste opgør mellem morgendagens modstandere meget godt. Begge opgør blev spillet i Sparekassen Thy Arena, men med helt vidt forskellige udfald. Senest en storsejr til Århus Håndbold tilbage i november på 36-28. Inden det en ordentlig snitter til VORES HOLD på 26-38 i foråret 2020.

Derfor kan vi kun beskrive kampen i morgen med et godt gammeldags ordsprog ”det kan både blive en dreng og en pige.” For begge hold gælder det, at slutspillet er udenfor rækkevidde, dog er kampen om point langt fra slut. Kvalifikationsspillet er langt fra en dans på roser, og hvert enkelt point kan være afgørende for alle hold.

Kaster vi blikket på seneste opgør mellem VORES HOLD og Mors/Thy Håndbold, så var det en af de rigtige gode kampe for VORES HOLD. Angrebsspillet fungerede og bagkæden var gode til at finde Frederik Børm på stregen, der også endte som topscorer i opgøret med syv scoringer. Mads-Peter Lønborg var derudover helt skarp på straffepletten, og sendte fire scoringer i mål på samme antal forsøg.

Seneste opgør i ligaen, gik dog knap så godt for Århus Håndbold, der måtte vende retur fra Esbjerg uden point. Specielt Rene Villadsen i modstandermålet, gjorde det svært for Århus-spillerne, hvor chancerne ellers var til stede. VORES HOLD, var bare ikke skarpe nok, da situationerne skulle afgøres. Det håber vi, spillerne er i morgen, når det gælder Mors/Thy på hjemmebane.

Modstanderholdet kommer også til opgøret med et nederlag i seneste opgør. Her tabte de selv på hjemmebane mod Bjerringbro-Silkeborg 24-30. Selvom de kommer til kampen med nederlag i baggagen, så er de et hold, der kan bide fra sig. Derudover er der også et par spillere, som det kan betale sig at holde et ekstra øje med; Bjarke Christensen har været særdeles målsikker på straffepletten med en scoringsprocent på 77 og er også topscorer for Mors/Thy. Rasmus Bech i Mors/Thy-målet har også flere gange vist sig at være en farlig mand.

Hvordan det kommer til at gå i morgen, kan vi kun spå om – kampen kan du heldigvis følge på VORES HOLDs hjemmeside lige her med kampstart kl. 20.00. Igen sætter Fredrik Schilling og Peter Bredal sig i kommentatorstolene og tager dig igennem opgøret – de lægger ud med optakt fra kl. 19.30.