De frivillige gør Århus Håndbold muligt

Frivillige i Århus Håndbold

I Århus Håndbold har vi store ambitioner, men selv de største ambitioner skal have ben at gå på. Hos os er et af de vigtige ben blandt andet de frivillige, som er en stor del af VORES HOLDs DNA.

De frivillige i Århus Håndbold leverer et stort stykke arbejde, som bunder i deres kærlighed til klubben. De hjælper os før, under og efter kampene, så vi i Århus Håndbold kan levere gode events og oplevelser for alle vores gæster.

Uden frivillige, intet Århus Håndbold

Vi har ikke mulighed for at betale vores frivillige løn for deres store indsats, men det betyder ikke, at vi ikke forsøger at tilbagebetale deres store indsats på anden vis. Som frivillig i Århus Håndbold bliver du en del af VORES HOLD, fællesskabet og får en masse gode oplevelser. Du kommer endnu tættere på spillerne fra Århus Håndbold, og bliver en del af et fantastisk sammenhold.

Bliv en del af VORES HOLD

Vi søger altid flere frivillige, og det er her, at du kommer ind i billedet. Er du engageret i håndbold og har lyst til at hjælpe os med at blive endnu bedre både på og udenfor banen? Så skriv til administrationschef i Århus Håndbold, Bente Svejstrup, på bs@aarhushaandbold.dk

Så finder vi helt sikkert en opgave som passer til dig, vi har nemlig brug for hjælp til mange forskellige ting på en kampdag – ligefra reklamerne på halgulvet til at byde tilskuerne indenfor til en spændende håndboldkamp!