Århus Håndbold: Vejen til toppen

I 2001 blev fire lokal klubber VRI, Århus KFUM/Hasle, Brabrand IF og AGF enige om at gå sammen og skabe en eliteoverbygning. Et projekt, som skulle samle Århus og Østjylland håndboldmæssigt og ikke mindst føre de østjyske herrer op i toppen af dansk herrehåndbold.

Knap 20 år senere lever ambitionerne for projektet fortsat, og fokus er foruden sportslige resultater at drive en sund forretning med styr på økonomi og kontinuitet. Vi satser på talentudvikling og vil være en talentudviklingscenter, som kan udvikle unge spillere. Spillere der på banen for chancen for at vise deres talenter og evner. Vi vil være deres næste skridt på vejen mod et storslået håndboldkarriere – vi har gjort det før, og vi vil fortsætte med at udvikle talentmasse i Smilets By.

Som en del af talentudviklingen etablerede Århus Håndbold i 2007 et talentudviklingsprojekt, Århus Håndbold U19, som handler om at samle og optimere det lokale talentarbejde. En indsats, som ikke kun styrker kvaliteten i Århus Håndbold, men også understøtter samarbejdet med de øvrige eliteklubber i det østjyske.

Siden Århus Håndbold U19 blev etableret, er det gået hurtigt, og i sæsonerne 11/12, 13/14 og 14/15 er Århus Håndbold U18 blev danske mestre. I sæsonen 20/21 trænes U19-holdet af Århus Håndbold-koryfæ, Robert Gunnarsson, som spillede sin sidste kamp for ligaklubben i 17/18.

Ceres Arena – VORES HOLDs hjemmebane

Ceres Arena er blandt Danmarks bedste sportshaller. Håndboldmæssigt blev den hele Danmarks hjemmebane, hvor de danske håndboldpiger blandt andet har sikret sig EM-guld. Hvert år deler VORES HOLD også hjemmebane med både dame- og herrelandsholdet, badmintonstævner og meget, meget mere.

Selv om Ceres Arena er lys og nordisk, er dens arkitektur inspireret af de gamle romeres amfiteatre, hvor høj som lav forenedes i brølende begejstring og sanseløb spænding over dramaerne, der udspandt sig for deres øjne.

Ceres Arena har også vist sig smuk og anvendelig til både store kulturbegivenheder og politiske og erhvervsmæssige kongresser. Arenaen kan rumme op til 4.700 gæster, mens 2.500 kan bespises på samme tid. Med andre ord er der mulighed for afholde alle former for arrangementer. Læs meget mere på http://www.parkarena.dk