Vores hold2018-07-12T11:51:29+02:00

Kom helt tæt på stjernerne i Århus Håndbold

”Vores Hold” er et projekt, vi har startet for at bringe håndboldklubberne i Østjylland, Djursland og Århus Håndbold endnu tættere på hinanden.

Vi i Århus Håndbold ønsker at være en del af udviklingen af håndboldspillere i Østjylland, så de østjyske klubber også i fremtiden kan levere flotte resultater og udvikle spillere til glæde for Århus Håndbolds ligahold samt de øvrige østjyske eliteklubber.

Derfor har vi oprettet projektet, som giver de tilmeldte klubber fantastiske muligheder. Målet er, at vi i fællesskab med klubberne øger kendskabet til håndbold og Århus Håndbold i hele Østjylland, ikke mindst giver alle involverede nogle fantastiske oplevelser med håndbolden i centrum. Således at flere bliver opmærksomme på alle de positive aspekter der findes i håndbolden, og synliggør at vejen til eliten består af en masse sjov og hård træning.

Træn med stjernerne fra Århus Håndbold

Venskabsklubbernes medlemmer kommer ualmindeligt tæt på spillerne fra Århus Håndbold, idet Liga-holdet hver uge besøger en af vores venskabsklubber og giver 2 x 1 times træningssession for de lokale håndboldspillere samt trænere i klubbens hal. Det er en unik og samlende oplevelse for hele klubben og lokalområdet, som er med til at give de lokale spillere og trænere mere inspiration ift. egen træning og udvikling. Bagefter er der selvfølgelig tid til autografer, billeder mm.

Bliv Venskabsklub med Århus Håndbold

Er din klub interesseret? Det er gratis, og I kan rette henvendelse via bs@aarhushaandbold.dk

Venskabsklubber – Århus Håndbold: