Aserve: Totalleverandør af sportsplejemidler

Aserve blev etableret af Søren Jørgensen i 2001 med målet om at blive den førende leverandør af sportsplejemidler og sportsbandager i Skandinavien. Siden er virksomheden vokset og er i dag eneforhandler af Aserve produkter i hele Skandinavien.

Missionen bag Aserve

Missionen bag Aserve er at blive den førende leverandør af sportsplejemidler og sportsbandager i Skandinavien. Det gør vi blandt andet ved at levere den bedste kvalitet til prisen, levere den bedste service og skabe det bedste mix af produkter.

Aserve leverer til 12 klubber i toppen af dansk håndbold og bevidner om, at vores produkter leverer op til de store forventninger, som klubberne har til vores produkter og sortiment.

Derfor støtter vi Århus Håndbold

I de seneste 12 år har Aserve og Århus Håndbold haft et godt samarbejde, der sikrer et tæt samarbejde med topudøvere og ledere indenfor Dansk elitehåndbold. Det giver os en god og bred erfaringsbase, som vi kan udnytte i den fremadrettede udvikling af vores virksomhed. Derudover glæder vi os over at se spændende håndboldkampe i Ceres Arena

Kontaktperson:
Direktør Søren Jørgensen
Mail: soren@a-serve.dk
Telefon: 87 24 21 11

Se mere på a-serve.dk